Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Baku

Vergelijk 1 producten
Sorteer op:
Blog

Baku

Baku bikini

Baku is een van de succesvolle, trendy en toonaangevende badmodemerken uit Australië. Baku badmode hoort dan ook thuis in het rijtje van Seafolly en Moontide. Het merk is een van de belangrijkste merken op het gebied van badmode in Australië. Het bedrijf wordt bestuurd door broer en zus: Tamara en Dax Bykerk. Dit zijn tevens de ontwerpers achter het succesvolle label.

All about..de Baku bikini

De collectie van Baku wordt gekenmerkt door stijl, details en een perfecte pasvorm. Baku biedt een brede collectie met een verzameling aan glamoureuze bikini's, exotisch uitgesneden kledingstukken en strakke badpakken. En dit alles om vrouwen zich zelfverzekerd en sexy te laten voelen. Het merk staat synoniem aan uitstekende pasvormen, unieke en innovatieve designs en verfijnde en exclusieve prints. 
 

Over de hele wereld

De collectie wordt niet alleen goed verkocht in Australië, maar ook in andere landen, verspreid over de hele wereld. Bijvoorbeeld Thailand, Amerika, Spanje en natuurlijk Nederland. Kenmerkend aan de collecties van Baku zijn de vele kleuren, bijzondere prints en vernieuwende designs. Romantische bloemendesigns worden afgewisseld met stoere en sexy dierenprints. Halterbikini's en bandeaubikini's geven de boventoon in de collecties van Baku. Bovendien zijn de badpakken van Baku ook erg elegant en stijlvol.
 

Baku voor elke vrouw

Baku badmode staat bekend als badmodemerk met zwemkleding voor de alledaagse vrouw. "Iedere vrouw zal zich er ultra-vrouwelijk in voelen", aldus Baku. De thema's die Baku gebruikt in haar verschillende collecties zijn geïnspireerd op verschillende exotische locaties. De collecties worden met liefde gemaakt en geproduceerd uit de mooiste en hoogwaardigste materialen. Voor elke vrouw een prachtige Baku bikini. De collecties bestaan uit mooie bikini's, modieuze badpakken en comfortabele designs uitgevoerd in de mooiste kleuren en prints.