Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Armani zwembroek

Vergelijk 1 producten
Sorteer op:
Blog

Armani zwembroek

Armani zwembroek

Heb jij een lichaam dat gezien mag worden? Dan is de Armani zwembroek misschien iets voor jou. De Armani zwembroek is tijdloos en van superieure kwaliteit. Verschillende modellen zijn verkrijgbaar, maar de lijdraad in de Armani zwemshort mode is strak. Een sexy zwemshort waarmee je door het water zult glijden en waarmee je bekeken zult worden wanneer je langs de waterkant loopt. Naast de strakke modellen is er natuurlijk een keuze uit losse modellen. De losse modellen variëren van kort tot lang en van opdruk tot effen kleur. De Armani zwembroek heeft een goede naam en dit is niet voor niets. De kwaliteit is namelijk zeer goed, met deze badmode ben je gegarandeerd trendy en de pasvorm is altijd perfect. 
 
 
 

Armani bikini

De Armani bikini is net als de zwemshort een bikini van top kwaliteit en heeft een tijdloos karakter. De Armani bikini is vaak een elegante bikini die uw figuur goed zal laten uitkomen. Geen drukke versieringen maar een rustig karakter met vrouwelijke versieringen. Naast badkleding heeft Armani ook een goede slipper collectie. De slippers zijn vooral teenslippers van rubber, waardoor ze soepel lopen. 
 

Giorgio armani

Giorgio Armani, een Italiaanse modeontwerper die streeft naar tijdloze en elegante mode in zijn merken, zoals Emporio Armani en Giorgio Armani. Armani is een modehuis dat Giorgio Armani heeft gesticht. De mode van Armani is breed, het bestaat uit schoenen, horloges, accessoires, brillen, ‘haute couture kleding’, gemakkelijke kleding, cosmetica maar ook kun je je interieur van je huis uitzoeken bij Armani. 
 
Armani hoort bij een van de meest grote, succesvolle modehuizen ter wereld met ruim 55 honderd werknemers en het hoofdkwartier gevestigd in Milaan, Italië. 
De Armani boetiekjes zijn in alle grote wereldsteden te vinden: Miami, Parijs, Milaan, Amsterdam, Seoul, Mumbai, Tokyo, Chicago, Istanbul, New York, Londen, San Fransisco, noem maar op.
 
Naast mode mogen inmiddels ook enkele hotels de naam van Giorgio Armani dragen. In 2004 . Een van deze Hotels is in Dubai te vinden. Hiervan kun je verwachten dat het een zeer luxe hotel is met een superieure inrichting en een enorm gevoel voor stijl.