Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Vergelijk 5 producten
Sorteer op:
Blog
Zee & Zo pink/oranje bandeau bikini Maladiven
€ 9,95
Zee & Zo pink/oranje bandeau bikini Maladiven Bekijk
Brunotti pink/roze meisjes bikini Melite
€ 9,95
Brunotti pink/roze meisjes bikini Melite Bekijk
Brunotti mix & match meisjes bikinitop Cleodora roze
€ 9,95
Brunotti mix & match meisjes bikinitop Cleodora roze Bekijk
Boobs & Bloomers bandeau meisjes bikini Lola
€ 10,49
Boobs & Bloomers bandeau meisjes bikini Lola Bekijk
O'Neill roze bandeau bikini kind Easy
€ 39,00 € 11,98
O'Neill roze bandeau bikini kind Easy Bekijk

Kies de roze bandeau bikini die het beste bij jou past
Roze is niet altijd hetzelfde. Je kunt kiezen voor een knalroze, een zachtroze, een neon-roze of een fuchsia roze bandeau bikini. Je weet waarschijnlijk als geen ander welke kleur roze jouw dochter het mooiste vindt. Als ze oud genoeg is kun je haar natuurlijk ook gewoon vragen of mee laten kiezen. Houd er bij de aanschaf van de bandeau bikini rekening mee voor welk meisje het bedoeld is. Is het een beweeglijk meisje? Kies dan wel een bandeau bikini met een schouderbandje. Hierdoor blijft het bovenstukje goed op zijn plaats zitten en dit voorkomt een hoop getrek en gesjor aan de bikini. De roze bandeau bikini is misschien al ‘meisjesachtig’ genoeg maar je kunt hem ook nog hipper, schattiger of liever maken. Ga dan voor de bandeau bikini met glitters, ruches of pailletten. Kies wat de dame in kwestie mooi vindt en zeker weten met plezier zal dragen.

Sorteer de roze bandeau bikini op maat, merk en prijs
Helpt jouw dochter zelf mee met het kiezen van haar roze bandeau bikini, maar wil je de meeste dingen wel zelf in de hand houden en teleurstelling voorkomen? Maak dan alvast een aantal keuzes voor haar. Kies bijvoorbeeld meteen de juiste maat zodat alle bikini’s die ze ziet ook in haar maat leverbaar zijn. Niet te duur? Dan selecteer je meteen de maximumprijs. Nu blijven alleen de roze bandeau bikini’s over die aan jouw wensen voldoen en kan de jongedame meteen kiezen.

Tip: Ga je voor een roze bandeau bikini met glitters, pailletten of lovers? Houd er dan rekening mee dat deze vaak niet in de wasmachine kunnen. Kijk voor de wasvoorschriften in de informatie over de bikini. 

579 badmode merken