Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Populaire zwemshorts

Vergelijk 6 zwemboxers
Sorteer op:
Blog

Populaire zwemshorts

Blog

Badmode en bikini trends 2021

Voor 2021 zijn er weer ontzettend veel mooie nieuwe badmode collecties met de allernieuwste trends en musthaves wat betreft zwemkleding en strandoutfits in de webshops. Bikini’s, badpakken en tankini’s en strand- en zomerjurken voor vrouwen en hippe meiden en de coolste zwemshorts en zwembroeken van 2021 voor jongens en mannen die je echt gezien moet hebben voor je een aankoop overweegt. Welke kleuren, dessins, modellen en details zijn de komende seizoenen in de mode en wat kunnen we nog verwachten in de lente, zomer en najaar van dit jaar? 

Wat voor zwembroek past bij mij?

Ook al is het winter betekent het niet dat je geen nieuwe zwembroek kan kopen. Door de huidige maatregelen is het mogelijk om weer te gaan zwemmen in het zwembad in de buurt. Voordat je naar het zwembad gaat moet je er natuurlijk wel voor zorgen dat je een hippe en moderne zwembroek hebt. In deze blog vertellen wij hoe je de ideale zwembroek kan kopen, en waar je op moet letten.

Er komt lenteweer aan!

Door de coronacrisis moeten we nog minstens drie weken binnenblijven. Vooral met kinderen kan dit een enorme uitdaging zijn. Gelukkig komt er lekker weer aan! Zo voorspellen de weersverwachtingen van dit weekend maar liefs een temperatuur van rond de 20 graden. Echt lenteweer, dus. Wij bereiden je voor.

579 badmode merken