Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Populaire zwemshorts

Vergelijk 7 zwemboxers
Sorteer op:
Blog

Populaire zwemshorts

Blog

Er komt lenteweer aan!

Door de coronacrisis moeten we nog minstens drie weken binnenblijven. Vooral met kinderen kan dit een enorme uitdaging zijn. Gelukkig komt er lekker weer aan! Zo voorspellen de weersverwachtingen van dit weekend maar liefs een temperatuur van rond de 20 graden. Echt lenteweer, dus. Wij bereiden je voor.

Badmode en bikini trends 2020

Voor 2020 zijn er weer ontzettend veel mooie nieuwe badmode collecties met de allernieuwste trends en musthaves wat betreft zwemkleding en strandoutfits in de webshops. Bikini’s, badpakken en tankini’s en strand- en zomerjurken voor vrouwen en hippe meiden en de coolste zwemshorts en zwembroeken van 2020 voor jongens en mannen die je echt gezien moet hebben voor je een aankoop overweegt. Welke kleuren, dessins, modellen en details zijn de komende seizoenen in de mode en wat kunnen we nog verwachten in de lente, zomer en najaar van dit jaar? 

Was adviezen en tips voor schone zwemkleding

Of je nou een goedkope bikini of zwembroek koopt of een dure, als hij je goed past en je er blij mee bent, dan wil je dat hij zo lang mogelijk mooi blijft. Ook na een zomerlang wassen en drogen, zodat je er in het najaar (in bijvoorbeeld het zwembad) ook nog plezier van hebt. Chloor, zand, hoge temperaturen en zonnebrand kunnen best belastend zijn voor zwemkleding, dus het is goed om te weten hoe je die het beste kunt verzorgen en wassen.

579 badmode merken