Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Populaire zwemshorts

Vergelijk 3 zwemboxers
Sorteer op:
Blog

Populaire zwemshorts

Blog

Tips voor het afvallen tijdens het zwemmen

Veel mensen weten eigenlijk helemaal niet hoe gezond zwemmen is. Niet alleen voor je lichaam, maar het helpt je ook heel erg wanneer je juist wil gaan afvallen. Mensen vergeten namelijk dat je je hele lichaam gebruikt tijdens het zwemmen, maar hoe kan je nou echt goed afvallen tijdens het zwemmen? Dat lees je hier.

 

De checklist voor winterzwemmen

Zwemmen in koud water heeft ook wel de naam winterzwemmen. Tijdens het winterzwemmen hoor je vogeltjes vliegen, je ademt heerlijke frisse lucht in je lijf en je rilt van de kou. Het klinkt heel erg spannend, maar dat is het eigenlijk niet. Je moet namelijk altijd zorgen dat je alles bij je hebt dat je eigenlijk nodig bent, maar wat heb je eigenlijk precies allemaal nodig? Dat lees je hier.

Badmode en bikini trends 2022

Voor 2022 zijn er weer ontzettend veel mooie nieuwe badmode collecties met de allernieuwste trends en musthaves wat betreft zwemkleding en strandoutfits in de webshops. Bikini’s, badpakken en tankini’s en strand- en zomerjurken voor vrouwen en hippe meiden en de coolste zwemshorts en zwembroeken van 2022 voor jongens en mannen die je echt gezien moet hebben voor je een aankoop overweegt. Welke kleuren, dessins, modellen en details zijn de komende seizoenen in de mode en wat kunnen we nog verwachten in de lente, zomer en najaar van dit jaar? 

579 badmode merken