Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Populaire zwembroeken

Vergelijk 3 zwembroeken
Sorteer op:
Blog

Populaire zwembroeken

Blog

Zwemboxer of Zwemshort, hoe kies je de perfecte

Zwemboxer of Zwemshort? Tips voor het kiezen van de beste zwemkleding! 

Onze zonvakantie komt steeds dichterbij en dit laat ons alvast dromen over onze vakantieplannen. Gaat u deze vakantie zwemmen in de zee of toch liever in een indoor zwemparadijs of een gemeentelijk zwembad? Heb je dan al stilgestaan bij welke zwemkleding je daar gaat dragen?  Wordt het een zwemboxer of toch een zwemshort?  Opgelet! Bij de meeste zwembaden is het dragen van sommige zwemshorts niet meer toegelaten. Benieuwd naar de andere keuzes en waarom deze regel van stand is geroepen? Lees dan vooral verder. 

 

Tips voor een zonvakantie met kleine kinderen |

Als je met je kinderen op een zonvakantie gaat is het belangrijk om de juiste dingen mee te nemen. Om lekker te kunnen spelen en zwemmen hebben je kinderen goede kleding en accessoires nodig. Denk hierbij aan UV beschermde kleding en goede zwemkleding. Om het jouw als ouder wat makkelijker te maken je voor te bereiden op een zonvakantie hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Lees vooral verder als je hier benieuwd naar bent.

Tips voor het afvallen tijdens het zwemmen

Veel mensen weten eigenlijk helemaal niet hoe gezond zwemmen is. Niet alleen voor je lichaam, maar het helpt je ook heel erg wanneer je juist wil gaan afvallen. Mensen vergeten namelijk dat je je hele lichaam gebruikt tijdens het zwemmen, maar hoe kan je nou echt goed afvallen tijdens het zwemmen? Dat lees je hier.

 

579 badmode merken