Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Populaire zwembroeken

Vergelijk 18 zwembroeken
Sorteer op:
Blog

Populaire zwembroeken

Blog

Wat voor zwembroek past bij mij?

Ook al is het winter betekent het niet dat je geen nieuwe zwembroek kan kopen. Door de huidige maatregelen is het mogelijk om weer te gaan zwemmen in het zwembad in de buurt. Voordat je naar het zwembad gaat moet je er natuurlijk wel voor zorgen dat je een hippe en moderne zwembroek hebt. In deze blog vertellen wij hoe je de ideale zwembroek kan kopen, en waar je op moet letten.

Run op wadlopen

Je kunt naar een spa gaan om een modderbadje te nemen. Maar je kunt het ook actiever aanpakken: wadlopen. Nu veel Nederlanders op vakantie gaan in eigen land, is wadlopen ook populairder geworden. Is dat wat voor jou? Of hou je liever je voetjes schoon?

Wat is jouw favoriete badkledingstof?

 Wat maakt badkledingstof zo speciaal? Er is heel wat getest voordat badkleding zo prettig kwam te zitten als nu. Er is niets onprettigers dan dat je op een heerlijke zomerdag je badpak aantrekt en beseft dat ie knelt of onprettig zit. Neem een duik in de wereld van badkledingstoffen en beslis welke stof voor jouw situatie het beste is. Want voor elke smaak is er een badstof! 

579 badmode merken