Borsten mogen gezien worden en daarom kiezen steeds meer vrouwen voor een push-up bikini. Deze bikini accentueert je borsten als geen ander en doen je figuur prachtig tot zijn recht komen. De extra steun die de luchtkussentjes of gewatteerde  of met gel gevulde paddings geven, zorgen voor een goed draagcomfort en dat beetje extra zekerheid. Elk jaar komen er weer nieuwe en mooiere push-up bikini modellen op de markt en ook voor 2017 zien we mooie trends en originele nieuwkomers. Let the summer begin!

Push-up bikini trends

Je kan als ware fashionista weer helemaal los het komende zwemkleding seizoen en bij ons vind je het allemaal! Kijk, vergelijk en ga ervoor! Wil je er sportief bijlopen: then eat you heart out, want de sportieve en vrolijk gekleurde push-up bikini’s staan in de rij op je te wachten! Maar verleidelijk kan ook: met spannende en doorzichtige stofjes ga je menig mannenhart op de kast jagen. De kwastjes en touwtjes en franjes geven een vrolijke zwierige zwaai aan je bikini en alsof het met de zon al niet vrolijk genoeg is kan je kiezen uit de meest leuke patronen en dessins. Bloemenprints of animalpatronen, maar ook gewoon een uni kleur doen het goed. Vooral leuk om lekker mee te mix and matchen. Want daar is de push-up bikini uitermate geschikt voor!

 

push-up bikini 2017


Push-up bikini's 2017

Dus sexy lady, haal even die zonnebril van je neus en geniet van die lekkere felle kleuren die je straks in 2017 gaat zien. Is het je allemaal wat te verblindend, kies dan voor een maagdelijk witte kleur gecombineerd met kant en ruches (hoezo hemels romantisch) of kies je liever mysterieus zwart? En we hebben allemaal wel eens dat we niet kunnen kiezen, ''a swinging mood'' as we call it, dan ga je toch voor een mix: bijvoorbeeld een zwart broekje met een push-up top vol jungle en dieren patronen? Kan!

 

push-up bikini 2017

Kijk en vergelijk en bestel meteen!

De nieuwste en meest trendy push-up bikini’s vind je bij ons op de site. Kijk en vergelijk jouw favo’s en als je er uit bent kan je het begeerde item met 1 klik op de muis bestellen! Er zit er vast eentje voor je bij.. of misschien wel twee! Enne..wil je het helemaal super easy? Dan kijk je toch gewoon tussen de populaire push-up bikini’s van dit moment? Gogogo!

 

De maximizer bikini laat borsten groter lijken

Wil je graag dat je borsten wat groter lijken, dan is een push-up bikini iets voor jou, maar nog meer effect geeft een maximizer bikinitop. Deze heeft extra paddings aan de onder-,zij- en bovenkant. Vrouwen die geen borstvergroting willen, maar wel een bikini zoeken waarin borsten tot wel 2 cupmaten groter lijken, kiezen daarom massaal voor de maximizer bikini!

donderdag 9 november 2017

Zoek je een push-up bikini? Tips en voorbeelden.

Jezelf onzeker voelen in een bikini hoeft allang niet meer. Met de juiste bikini voor jouw figuur laat je het beste van jezelf naar voren komen en verdoezel je slim datgene waar je wat minder tevreden over bent. Voor vrouwen die zich in hun zwemkleding zeker willen voelen over hun decolleté is de push up een ideale oplossing.

donderdag 26 oktober 2017

Met deze 5 strandoutfits zit je altijd goed

Stel je voor, je bent een beetje onzeker over je kledingkeuze, of in dit geval over je beachwear keuze, maar je wilt toch goed voor de dag komen. Voor de vrouwen die dit probleem ervaren zijn hier wat tips. Wat zijn veilige maar toch stijlvolle strandoutfits waarmee je altijd goed zit? 

donderdag 6 juli 2017