Prijzen

Word egaal bruin met een prachtige Brunotti bandeau bikini. Brunotti weet functionaliteit, mode en comfort uitstekend met elkaar te combineren. Het merk richt zich vooral op actieve mensen. Dit zie je terug in de Brunotti bandeau bikini. Deze is ideaal voor sportieve én modieuze dames. De bandeau bikinitop lijkt simpelweg op een strook stof rondom de borsten. Daar komt de naam ook vandaan. Bandeau is het Franse woord voor ‘strook’. Wist je dat Brunotti een Italiaanse surfer is die in 1979 in Den Haag het merk ontwikkelde? Tegenwoordig is de kleding van Brunotti in meer dan 15 Europese landen verkrijgbaar. Nieuwsgierig naar het aanbod van Brunotti bikini's op Zwemkleding.nl? Wij helpen jou de Brunotti bandeau bikini te vinden die bij jou past. 

Bekijk resultaten
Kies Prijzen
Kies Model
Kies Kleuren
Kies Geslacht
Kies Winkels
Kies Maten
wis filters
7 producten gevonden
sorteer op:
Filters

Brunotti bandeaubikini

Kies de Brunotti bandeau die het beste bij je past

Is de bandeau bikini echt iets voor jou? Let er bij je keuze wel op dat jouw sterke lichaamspunten benadrukt worden en de minder sterke kanten verborgen worden. Zo ben jij zeker van jezelf en straal je dit ook uit. De bandeau bikini is in principe geschikt voor elke vrouw. Wel kun je het beste een gevoerde- of beugeltop kiezen als je zware en grote borsten hebt. De Brunotti bandeau bikini is verkrijgbaar zonder- en met voering of beugel. Ook kun je in sommige gevallen de bandjes in zijn geheel los maken. De Brunotti bandeau is van een prima kwaliteit. De stof is stevig en kan tegen een stootje. Zowel chloorwater als de felle zon kunnen jouw bikini niet zomaar klein krijgen. Geniet dus extra lang van de Brunotti bandeau bikini.

 

Sorteer de Brunotti bandeau op kleur, maat en prijs

Heb jij het bedrag dat jouw nieuwe bandeau bikini mag kosten al in je hoofd? Selecteer dan een maximum prijs en Zwemkleding.nl zoekt nu alle Brunotti bandeau’s binnen jouw budget. Handig toch? Door ook je maat en de gewenste kleur in te vullen, kunnen wij nog gerichter zoeken. Wissel gerust je wensen eens en kijk wat er met het zoekresultaat gebeurd. Benieuwd hoe het precies werkt? Start dan meteen met zoeken.

 

Tip: Brunotti verkoopt ook enorm leuke boardshorts voor dames. Deze kun je prima combineren met je bandeau bikini. Je vindt ze natuurlijk op Zwemkleding.nl.