39631 producten gevonden
sorteer op:
  Op Zwemkleding.nl vind je 333 badmode merken, waaronder
  • Sapph badmode
  • Speedo badmode
  • Adidas badpakken
  • Seafolly
  • Lascana badmode
  • Sunflair badmode
  • Beachwave badmode
  • Esprit badmode
  • Protest bikini
  • Cyell badmode
  Alle merken

  De Kragge is een bijzonder zwembad. Het is namelijk een combizwembad: het heeft zowel een buiten- als een binnenbad. Nu hebben wel meer zwembaden dit, maar wat de Kragge bijzonder maakt is de indeling. Het buitenbad lijkt namelijk onderdeel van het binnenbad, maar kan wel gewoon afgeschermd worden. Het zwembad biedt naast de twee seizoenen veel keuze in baden en faciliteiten en is het gehele jaar open.

  Zwembad Zwartsluis | De Kragge

  Met diverse activiteiten als baby- en peuterzwemmen, zwemlessen aquajogging, trimzwemmen en meer bewegen voor ouderen is zwembad De Kragge een zwembad voor jong en oud.

   

   

  Openingstijden zwembad De Kragge Zwartsluis

  Aangezien er veel activiteiten zijn in De Kragge, zijn er ook veel verschillende openingstijden. Wij benoemen hier slechts de openingstijden voor het vrij zwemmen. Wilt u de openingstijden van de diverse activiteiten of van de vakanties weten, dan kunt u terecht op de website.

  Dag Openingstijden recreatief zwemmen
  Maandag Gesloten
  Dinsdag 08.00 - 11.00 uur
    19.15 - 20.30 uur
  Woensdag 13.15 - 16.00 uur
    17.15 - 18.15 uur
  Donderdag 19.15 - 20.30 uur (alleen volwassenen)
  Vrijdag 09.30 - 10.30 uur
    14.00 - 16.00 uur
    19.15 - 20.30 uur
  Zaterdag 11.00 - 16.00 uur
  Zondag 13.30 - 16.00 uur

   

  Adres Zwembad De Kragge Zwartsluis

  De Kragge
  Julianastraat 24a
  Zwartsluis
  Telefoonnummer: 038 3866203
  Website: www.zwembadenzwartewaterland.nl/dekragge

   

  Kijkt u hier naar een overzicht van alle zwembaden Overijssel.

  Heerlijk nazomeren in de sauna!

  Met die hoeveelheid regen van de afgelopen dagen hoeven we echt niet bang te zijn dat we een zonnesteek oplopen! Met zulk weer kan ik maar één ding zeggen: wij zijn toe aan een heerlijke middag zwembad gecombineerd met een lekkere warme sauna. Nog even nazomeren in het heerlijke warme hok, het liefst tot je het zo warm hebt dat je gillend naar het zwembad rent. Nog even niet denken aan de herfst, nog even niet denken aan de kou en de striemende regen: Lekker zwemmen, lekker genieten, lekker nazomeren.

  woensdag 11 september 2013

  Like, share & win Strandfestival Zand

  Nu het lekkere weer alweer in aantocht is, hebben wij ons een beetje verdiept in de festivals die allemaal gaan plaatsvinden deze zomer. De leukste die we hebben gespot is Strandfestival ZAND. Een ongelooflijk leuk festival en raad eens …..? In het podium is een zwembad geplaatst, hetgeen mogelijk is gemaakt door Zwemkleding.nl! 

   

  dinsdag 23 april 2013

  Like, share & win een Lingadore bikini

  Als je gek bent op ongelofelijk mooie bikini’s (wie niet?) dan moet je NU opletten! Wij geven namelijk twee fantastisch mooie bikini’s van LingaDore weg. Dus like, share en maak kans op een van deze stijlvolle bikini’s! 

   

  vrijdag 12 april 2013