Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Livera webshop van de maand; win shoptegoed!

Voor je het weet is het weer bikinitijd. Met heerlijke lome dagen in de zon, een drankje bij je favoriete beachclub, lange wandelingen over het strand, sportieve activiteiten op en langs het water of spetteren en spelen met je kinderen in het zwembad. Hoe vind je nu de juiste badkleding voor deze verschillende zomerse activiteiten? En belangrijker nog, hoe vind je de perfecte bikini of badpak voor jouw figuur? Precies de badmode die jou goed staat en vooral goed past.

 

 

 

    

 

 

Daarvoor ben je bij Livera aan het juiste adres. Naast het eigen merk Livera shop je er ook DYANNE at Livera. En ben je iemand die liever een bekend merk draagt dan kun je kiezen uit topmerken als: Beach Life, Esprit, Sapph, Tweka, Shiwi, TC Wow. En ook nieuwe merken als Royal Lounge Junky. Gecombineerd met een mooi strandjurkje en strandaccesssoires zoals de hippe strandtas en eigentijds badlaken maak je jouw beachlook helemaal compleet.

 

En nu maakt Livera het extra leuk, want wij van Zwemkleding.nl mogen jou €75,- shoptegoed geven! Vertel ons op Facebook welke bikini van Livera jij het leukst vindt, en wie weet loop jij deze zomer in een fantastische bikini van Livera! 

 

 

Vind je het lastig om de juiste badmode te kiezen en ben je altijd eindeloos op zoek naar de bikini die goed zit? Gebruik dan de handige Livera online badmodeadviseur. Op die manier zorgt Livera ervoor dat jij op en top vrouwelijk en super zelfverzekerd naar het strand kunt.

 

De badmode moet niet alleen perfect zijn als het om model en pasvorm gaat. Het is natuurlijk ook heel belangrijk dat jouw nieuwe bikini, tankini of badpak volgens de laatste mode gestyled is. Daarom spot Livera de laatste catwalktrends en vertaalt deze naar trendy, draagbare badmode van hoge kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Neem bijvoorbeeld de bikini’s, badpakken en tankini’s in mooie uni kleuren. In deze vrolijke badmode gaan vrouwelijkheid en fun hand in hand. Door lieflijke bloesemprints, ruches, sierlijke lijnen, perzik roze en kobalt blauw zijn deze bikini’s, badpakken, tankini’s en strandjurkjes geschikt voor romantische cocktails aan de rand van het zwembad, maar ook voor waanzinnige beachparty’s. Ter strand, ter zee en in je ligstoel!

 

 

Deze badmodecollectie maakt je vrolijk en laat je stralen.Dat geldt eigenlijkvoor alle bikini’s, badpakken, tankini’s, pareo’s en strandjurkjes van Livera. Want welke kleur, dessin en stijl je ook zoekt, je slaagt er zeker weten. 

 

 

WK bikini

Wil je tijdens het WK het Nederlands Elftal in stijl aanmoedigen dan kies je voor de unieke Livera WK bikini. Zoek je een stijlvol bovenstukje dat je ook als zomerse top kunt dragen, kies dan eens voor een tankini. Daarmee hebt je gecombineerd met een pareo, rokje of tuniek instant een mooie flaneeroutfit. 

 

 

 

De WK bikini is vanaf juni verkrijgbaar!

 

Heb je een vollere cupmaat ook dan is Livera the place to be voor een nieuwe bikini of badpak. Want op het strand en in het zwembad wil je er niet alleen mooi uitzien, je wilt je ook goed voelen. In de mix & match collectie stel je je eigen strandoutfit samen in de maten, de stijl en de modellen die het beste bij jou passen. Zo garanderen wij je dat je met de badmode van Livera in no time strandklaar bent.

 

Kun je niet wachten op een nieuwe bikini? Scoor dan nu alvast jouw nieuwe Livera bikini met 20% korting.

 

maandag 19 mei 2014
Esther
Shoptegoed, Livera, Badmode, Zwemkleding