Whkmp’s BEACHWAVE 2016 collectie

De nieuwe BEACHWAVE collectie van Wehkamp is zojuist gelanceerd. Wij hebben deze alvast goed geïnspecteerd en we kunnen je vertellen dat er super gave bikini’s en badpakken bijzitten met dé aller-vetste trends voor de zomer van 2016!

 

 

Trendy BEACHWAVE 2016 collectie

De trends van 2016 zijn al bekend en veel verschillende merken, waaronder Wehkamp’s nieuwe BEACHWAVE collectie, zitten er vol mee!  Er zijn zowel bikini’s en badpakken met allerlei kleurrijke en vrolijke prints verkrijgbaar, dus er zit zeker weten ook wat voor jou bij! De bikini met print is niet de enige ‘must-have’ van deze zomer, ook is een bikini met heel sexy ‘shine-throughs’ of ‘cut-outs’ echt een item dat je in je kast moet hebben liggen! In de collectie van BEACHWAVE zitten ook badpakken met dit vrouwelijke detail. Dus als je liever een badpak hebt, dan zit je bij Wehkamp ook helemaal op de juiste plek!

 

Ook komt de haltertop helemaal terug! Bikini’s en badpakken met een haltertop geven extra steun voor je decolleté omdat de bandjes in de nek breder zijn. Je hebt halterbikini’s met cups of zelfs beugels. Zo kun jij uitzoeken wat voor jouw cupmaat en figuur het meest geschikt is! Daarnaast zijn er in de BEACHWAVE collectie ook badpakken te vinden die een vrouwelijke ‘one-shoulder’ top hebben, maar toch heel goede ondersteuning geven. Dit wil jij toch ook!

 

Verder zitten er badmode items bij die ‘reversible’ zijn. Dit betekent dat je ze op 2 manieren kunt dragen, dus ook binnenstebuiten. Zo heb jij 2 bikini’s in 1! Welke kant draag jij als eerst? Als je niet kunt kiezen, kun je ook het topje binnenstebuiten dragen en het broekje normaal laten. Mix & Match is immers ook helemaal ‘hot’ deze zomer, dus je zit altijd goed!

 

 

Wil je graag meer weten over de trends van aankomende zomer? En ben je nu wel heel benieuwd naar de items uit de BEACHWAVE collectie? Neem dan snel een kijkje op: Bikini 2016 en BEACHWAVE!