Webshop van de maand: McGregor

Zomer… Wie verheugt zich niet! Naar buiten, een terrasje, een dagje strand, zwoele zomeravonden. Heerlijk! Dat vraagt toch om een nieuwe zomerse outfit?

Vier de lente/zomercollectie 2013

Gelukkig heeft McGregor weer een onweerstaanbare zomercollectie voor dames, heren en kids samengesteld. Boordevol mooie McGregor shorts, zwierige zomerjurken, elegante schoenen, luchtige colberts en kleurrijke chino’s. Anglo American heritage in een modern McGregor jasje. Schitterende kleuren, subtiele details en verfijnde materialen. De zomer straalt er vanaf! Voor levenskunstenaars met stijl. Daarom is McGregor niet alleen een fashion label maar vooral een lifestyle voor mannen en vrouwen met flair.

McGregor badmode

McGregor maakt de zomercollectie ook af met haar elegante en sportieve badmode lijn. Stoere zwemshorts voor heren en jongens zijn volop verkrijgbaar evenals leuke slippers en bijbehorende shirts

 

 

McGregor online shop

De McGregor webshop staat bol van de mooiste McGregor zomerkleding. McGregor fashion voor dames, heren én kinderen onderscheidt zich door kwaliteit, elegantie en stijl. Ook deze zomercollectie weer. In de McGregor online shop vindt u alles wat uw modehart begeert. Creëer zélf uw favoriete look. Of laat u inspireren door de speciaal voor u samengestelde outfits bij ‘Shop the Look’ . Voor een prachtige zomer. 

Nu Mid Season Sale

Om te zoenen zo mooi! McGregor Spring Specials. Nieuw, vrolijk en fris, precies zoals de lente dat is. Profiteer nu van onweerstaanbare voorjaarskortingen.

dinsdag 7 mei 2013
Claudia
McGregor, bikini, zwemshort