Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Webshop van de maand: Brunotti

Brunotti is de webshop van deze maand! En om dat te vieren mogen wij, namens Brunotti, maar liefst 2x €100,-shoptegoed weggeven! Wil jij shoptegoed winnen ter waarde van €100,-? Geef dan aan welk badmode product van het merk Brunotti jouw favoriet is en maak kans om jouw favoriete badkledingstuk in huis te halen!

Brunotti

Het merk Brunotti is opgericht in het jaar 1979 door Claudio Brunotti. Claudio Brunotti was geïnspireerd door het strandleven en leefde zich dan ook helemaal uit op zijn surfplank. Hij ontwierp zijn eigen windsurfboards en nam deel aan verschillende surfwedstrijden. Naast zijn passie voor surfen, werd verkopen ook het ding van Claudio Brunotti. Zijn gemaakte surfboards gingen als warme broodjes over de toonbank. Ook de kledingverkoop groeide als een speer. Zijn gevoel voor stijl, kleur en kwaliteit was uniek destijds. Het merk groeide en groeide en nu kent iedereen het logo met haar palmbomen en denebomen.
 

Collectie 2015

De kleding van Brunotti herken je al van ver. De sportieve kleding voor heren, dames en de kinderen is geïnspireerd door de rotsachtige kust van Sardinië, Capo Mannu. De mooie stranden en de prachtige golven van Sardinië zie je veelal terug in de kledinglijn van Brunotti. De kleding heeft daarom ook een ontzettend zomerse look! De frisse kleuren, de zomerse en natuurachtige prints nemen je mee naar je mooiste dromen.
 
 
Zo heeft Brunotti dit jaar vier speciale collecties: Summer Shapes, Get In Shape, Classic Shapes en Junior Shape(r)s. In de Summer Shapes collectie herken je voornamelijk aan haar zomerse look en de natuurachtige prints. Mooie afbeeldingen van de prachtige natuur van Sardinië laten zich zien op de vele shirts van Brunotti. Met de Get In Shape collectie, maak jij je he-le-maal klaar om heerlijk te gaan sporten in de zomer. Sporten is belangrijk om in shape op het strand te staan en natuurlijk sport je om je goed te voelen! De Classic Shapes collectie verklapt al een beetje waaruit deze collectie bestaat. De casual kleding van Brunotti bestaat uit zomerse kleuren, geïnspireerd door de gekleurde huisjes in de kleine dorpjes op Sardinië. De laatste collectie, Junior Shape(r)s, is een collectie gericht op alle sportieve kinderen. Het is belangrijk om veel plezier te hebben, een hele dag door op het strand te volleyballen met vrienden en dat in de juiste, bijpassende outfit. Bij Brunotti vind je alles wat jij nodig hebt voor een perfecte zomer!
 
brunotti3

Badkleding 2015

De beachwear van Brunotti is even functioneel als modieus. Brunotti heeft deze twee factoren heel goed weten te combineren, wat een verbluffend eindresultaat oplevert. Prachtige bikini’s, badpakken en zwemshorts met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hoogwaardige kwaliteit gecombineerd met hoogwaardige ontwerpen zorgen voor een geweldige uitstraling. Op Zwemkleding.nl vind je de online Brunotti artikelen uit hun strandcollectie, zoals zonnebrillen, dames en heren zwemshorts, mooie bikini's, slippers en caps. Om Brunotti te dragen hoef je natuurlijk geen boardsport te beoefenen, hun collectie is heel toegankelijk voor iedereen. Ook mannen kunnen bij Brunotti terecht voor een sportieve zwembroek. Dames, heren én kinderzwemkleding, voor het hele gezin dus!
 
 

Brunotti bikini

Brunotti houdt in haar ontwerpen sterk rekening met de vrouwelijke shapes. De prachtige Brunotti bikini's en de mix & match collectie sluiten dan ook perfect aan op het lichaam. En als dat al niet genoeg is, heeft Brunotti ook nog een nieuwe lijn "Super light quick dry". Deze nieuwe lijn straalt stijl uit met de bikini's die nog vrouwelijker geshaped zijn dan we al gewend waren van Brunotti. Het materiaal van de bikini is lichter waardoor een nog betere comfort en pasvorm wordt verkregen. Ook zorgt het lichtere materiaal ervoor dat de bikini sneller droogt. Als je dit combineert met de details als gevlochten bandjes, schelpjes en diverse borduursels, ben jij de Dolce Vita van het strand! Wauw..... wij zijn Brunotti fan.
 
                                                 
 
Ben jij ook zo dol op dit merk en wil jij jouw favoriete Brunotti badkledingstuk winnen? Laat ons dan weten op onze Facebookpagina wat jouw favoriete Brunotti badkledingstuk is en wie weet ben jij één van de twee gelukkige die gratis mag shoppen bij Brunotti t.w.v. € 100,-! De winnaar wordt op 20 april via Facebook bekend gemaakt.
 
 

Brunotti SS15 Collection Sardinia from Brunotti on Vimeo.

 

zaterdag 11 april 2015
Lisa
Brunotti, Sardinië, Capo Mannu, Summer Shapes, Get In Shape, Classic Shapes en Junior Shape(r)s