Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Wat te doen in de kerstvakantie?

Nog iets meer dan 3 weken en dan is het alweer kerst! Wat een heerlijk idee! Wij hebben nu al zin in die dagen vol gezelligheid, lekker eten, en misschien ook wel leuke cadeau's! Jij ook? 

 

Maar wat kun je nou doen in de kerstvakantie? Verveel jij je snel als je niks gepland hebt? Don't worry! Wij hebben leuke tips! 

Subtropisch zwemparadijs

Geniet jij van de winter, maar kun je tegelijkertijd ook niet wachten tot het weer zomer wordt? Zodat je lekker kunt zwemmen met bijvoorbeeld je kinderen, je vriend of vriendinnen? Ga dan naar een subtropsich zwemparadijs! De entreekosten zijn vaak helemaal niet hoog en je kunt de hele dag genieten van subtropische temperaturen en heerlijke (lauw) zwemwater. Zo lijkt het net of het weer even een dagje zomer is! 

 

Vooral voor kinderen is een dagje zwemmen echt een heel goed idee. Zo houd je ze de hele dag zoet en hebben ze een heel leuke middag! 

 

Welk zwemparadijs is nou een goede optie? Wij hebben een paar suggesties voor jou op een rijtje gezet! Zo ben jij straks klaar om in je nieuwe trendy bikini naar het zwembad te gaan! Weet jij nog niet wat de badmodetrends zijn van 2016? Kijk dan snel op de volgende pagina: Bikini 2016!

 

Tikibad Duinrell in Wassenaar

Een waar speelparadijs met 11 gave glijbanen en attracties! Je kids zullen dit geweldig vinden! En jij misschien ook wel, als je een type bent die een beetje van actie houdt! Je kunt als ouders ook samen met je kinderen in de super leuke 'Family Slide'. Wij weten zeker dat jullie geen genoeg krijgen van al die spannende glijbanen en een heel leuke dag gaan hebben!

 

Preston Palace in Almelo

Wil jij een dagje ontspannen met je vriend of vriendinnen in een rustig subtropisch paradijs? Dan is Preston Palace een heel goede optie. Je kunt hier heerlijk zwemmen en genieten in bijvoorbeeld de sauna, de jacuzzi, of het turkse stoombad! Ook kun je hier onbeperkt vers fruit en drinken krijgen, een lekker tussendoortje op zo'n ontspannen dag! 

 

Kerstmarkten

Als kerst dichtbij komt, is het weer de hoogste tijd om een kerstmarkt te bezoeken! Maar welke kerstmarkten zijn nou het leukst? 

Duitsland

Duitsland staat bekend om zijn geweldige kerstmarkten. De leukste kerstmarkten vind je dan ook in Duitsland, bijvoorbeeld in Münster of in Oberhausen!

 

Münster is een prachtige stad, die er in de winter heel sprookjesachtig uitziet. Vooral als alles ondergesneeuwd is, dan kijk je in het sfeervolle Münster echt je ogen uit. Jammer genoeg moeten we nog wel even wachten tot alles weer prachtig wit is! Münster is vanaf Utrecht ongeveer 200 km rijden. Dit is wel een aardige rit, maar het is het zeker waard! Vooral als je dichtbij de grens van Duitsland woont, is de kerstmarkt in Münster echt een heel goed idee. De kerstmarkt in Münster is een hele belevenis en is verspreid door het gehele centrum. 

 

Oberhausen is wat dichterbij en vanaf Utrecht ongeveer 150 km rijden. Dus als je geen zin hebt om heel lang onderweg te zijn, dan is Oberhausen een goed idee! Oberhausen is ook een heel prachtige en sfeerfvolle stad waar je net zoals in Münster lekker kunt shoppen of currywürst kunt eten! 

 

 

Nederland

In Maastricht is de kerstmarkt ook super leuk en gezellig! Dit is de ideale optie voor wanneer je liever in Nederland blijft (of geen winterbanden hebt)! Maastricht is een prachtige stad met heel oude gebouwen... Je kijkt je ogen  uit! Het middelpunt van Maastricht, het Vrijhof, staat helemaal in het teken van kerst met allemaal leuke kraampjes, live bandjes en een schaatsbaan. 

 

België

In België liggen veel oude steden met prachtige historische gebouwen en grachten. Tijdens kerst is het daarom ook een super goed idee om een Belgische stad te bezoeken. 

 

De leukste kerstmarkt in België vind je in het mooie Gent. Hier heet het ook wel de Gentse Winterfeesten. Gent is echt adembenemend, vooral tijdens de winterperiode. Er zijn gigantisch veel kraapjes met lekker eten en drinken. Het moment op een warme chocolademelk te drinken en een heerlijk wafel te eten! De Belgische specialiteit zeggen ze ook wel, dus dat zou ik zeker weten uitproberen! Een andere leuke kerstmarkt vind je in Antwerpen, wat tevens niet zo ver van Nederland af ligt!

 

Genoeg te doen dus in de kerstvakantie! Heel veel plezier alvast en geniet van alle gezelligheid!

 

P.S. Heb je nog een nieuwe badoutfit nodig voor het zwemuitje? Dan ben je op Zwemkleding.nl op het goede adres! Neem snel een kijkje in onze grote assortiment bikini's, badpakken of tankini's!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

donderdag 10 december 2015
Lisa Wolf
Kerstvakantie, kerstmarkten, zwemmen, subtropisch zwemparadijs, bikini's