Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Wat is jouw favoriete bikini?

Eindelijk écht zomer! Na een lange periode van koud weer, is toch eindelijk de hittegolf aangebroken. Voor velen is deze temperatuur net wat te warm, maar gelukkig heb je vele oplossingen om verkoeling te zoeken! Een middagje naar het zwembad, een zwembad in je eigen tuin opzetten of voor dé ultieme dagje, een dagje naar het strand. Heerlijke windje erbij en volop genieten van het strand en de zee. 

Verschillende soorten bikini's 

Voor al deze zomerse activiteiten is natuurlijk niets fijner om een prachtige bikini aan te hebben! Maar er zijn zoveel verschillende bikini's! Niet alleen zijn bikini's in vele verschillende kleuren en trendy prints, ook heb je veel verschillende vormen. De bandeaubikini's, de beugelbikini's... Welke is nou jouw favoriete bikini?

 

 

Bandeaubikini

Nummer één is de bandeaubikini. De bandeaubikini kenmerkt zich door het strapless topje. De bikinitop heeft vaak geen bandjes, of je hebt bandjes die je los kunt maken. Ideaal voor dames die graag gebruinde schouders willen hebben!

 

Beugelbikini

Nummer twee is de beugelbikini. Zoals de naam al verklapt, zit er een beugel in de top verwerkt. Voor vrouwen met een grote cupmaat geeft de beugelbikini extra ondersteuning voor de borsten. Vrouwen met een kleine cupmaat kiezen vaak ook voor de beugelbikini, omdat deze bikini voorgevormde cups heeft, waardoor de borsten vaak een maatje groter lijken!

 

Halterbikini

Nummer drie is de halterbikini. De halterbikini is niet alleen hip, maar zit ook nog eens ontzettend comfortabel! De halter sluit in de nek en is vaak makkelijk te verstellen. Erg handig als je de top wat strakker of juist losser wilt dragen! Ook is deze bikini erg populair onder de dames, want deze bikini zorgt voor een prachtige push-up effect.

 

Push-up bikini

Dan zijn we alweer aangekomen bij de bikini nummer vier: de push-up bikini. Deze bikini is helemaal gemaakt om jouw borsten prachtig uit te laten komen in de bikinitop. De bikinitop heeft namelijk zogenoemde paddings. Deze vulling zorgt ervoor dat de borsten iets omhoog worden geduwd. Ook geeft deze bikini goede ondersteuning.

 

Triangelbikini

De laatste bikini in deze reeks is de triangelbikini. De triangelbikini is vooral populair onder de dames met een kleine cupmaat. Met de dunne bandjes kun je optimaal bijkleuren! Sommige tops zijn voorzien van vullingen, waardoor de borsten wat meer volume krijgen. Ook is deze bikini ideaal doordat je de bandjes zowel in de nek als op de rug kunt strikken.

Jouw favoriet is...

Zoals je ziet zijn er maar liefst vijf verschillende soorten bikini's. In welke voel jij je helemaal op je gemak? Zelf ga ik voor de bandeaubikini. Ik vind het ontzettend hip dat het een strapless bikinitopje heeft, dat ziet er jong en speels uit én je krijgt geen last van witte strepen op je lichaam. Door het strapless bikinitopje, de bandeautop, heb je geen bandjes, waardoor alles mooi wordt gebruind door de zon!

 

Wij van Zwemkleding.nl zijn ontzettend benieuwd welke bikini jouw fave is! Laat je het ons weten op onze eigen bikini pagina of op de Facebookpagina? Geniet van deze zomerse dagen en wie weet shop jij nog een nieuwe bikini vlak voor het weekend of voor je welverdiende vakantie!

 

donderdag 2 juli 2015
Lisa
favoriet, favoriete badkleding, favoriete bikini's, bikini, bikini's, triangelbikini, push up bikini, halterbikini, beugelbikini, bandeaubikini