Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Uitstapjes in de herfstvakantie

Voor Noord en Midden Nederland is het…rapapapaaa: Herfstvakantie!!! Daar hebben de kinderen natuurlijk ontzettend naar uitgekeken. Sommigen gaan misschien zelfs op vakantie, maar ook in Nederland kan je je in de vakantie prima vermaken. Wat dacht je van een lekkere strandwandeling met een heerlijke mok warme chocolademelk na? Een middag knutselen is en blijft voor de meeste kinderen ook favoriet en de herfst biedt bij uitstek de gelegenheid het bos in te gaan en kastanjes en mooie bladeren te zoeken. Maar waar je kinderen misschien wel het aller aller blijst van worden is een dagje naar een subtropisch zwembad. En geef toe, dat vind jezelf waarschijnlijk ook niet zo’n slecht idee! Pak je bikini, de duikbrillen en de handdoeken maar vast in, wij hebben namelijk de 5 mooiste subtropische zwembaden van Nederland voor je uitgezocht.


Uitstapjes in de herfstvakantie

Aqua Mundo Het Heijderbos – Heijen

Dit mag met recht een echt subtropisch zwemparadijs genoemd worden! Dit zwemparadijs heeft naast een golfslagbad en de  snelste wildwaterbaan van alle Center Parcs parken een  kinder-doe-bad en een verzonken schip. Met je duikbril op kan je op zoek naar de verzonken stad en haar unieke bewoners. Spannend! Kinderen vanaf 10 jaar kunnen zelfs al een echt duikbrevet halen. Maar er is nog veel meer, je kan bij Aqua Mundo ook terecht voor allerlei spannende activiteiten en arrangementen. We noemen er een paar: golfslagbad, sauna, Turks stoombad, babyzwemmen, Scuba Diving… overtuigd? Duikbrillen en zwemkleren inpakken en gaan met die banaan!
 
de mirandabad amsterdam

‘’De Mirandabad’’– Amsterdam

Zelfs in Amsterdam kan je tropisch zwemplezier beleven. Geniet in De Mirandabad van een zomers sfeertje terwijl je kids heerlijk ravotten onder de wuivende palmbomen. Je kan zelf lekker wegdromen in de warme kruidenbaden en als je liever wat baantjes trekt kan je er ook iedere dag terecht.  In het subtropisch golfslagbad, waan je je door de glazen koepel, de golfslag en de palmbomen op een zonnige vakantielocatie!  Zo zie je maar weer, voor lekkere temperaturen en een lekkere duik in het water hoef je helemaal niet ver weg op vakantie te gaan. Van het geld dat je zo bespaart kan je lekker héél veel ijsjes kopen!
 
Preston Palace Twente

Preston Palace – Twente

Twente heeft een diep bewaard geheim. Eén van de beste en lekkerste zwemparadijzen bevindt zich hier. Onder een sterrenhemel weerspiegelt het helderblauwe water vol stroomversnellingen, onweersbuien, bruisplateaus en kletterende watervallen. Met duikbrillen op waan je je onder water tussen grote vriendelijke vissen (er zit natuurlijk wel glas tussen). Je kan er heerlijk relaxen in warme bubbelbaden, waarna je onder de zonnehemel kruipt of even lekker in de sauna gaat zitten met een verkoelend badje na. Als herboren rijd je na een dagje Preston Palace weer naar huis terwijl je kinderen lekker in slaap dommelen achter in de auto. 
 
aqua mundo de huttenheugte dalen
 
Aqua Mundo De Huttenheugte - Dalen
 
Ken je Aqua Mundo van de Huttenheugte nog niet? Dit zwemparadijs moet je minstens 1 keer in je leven bezocht hebben! Je kan er lekker zwemmen, maar ook de golven trotseren in het golfslagbad, of ervaar de spannende wildwaterbaan. Voor de kinderen is er altijd waterplezier met toffe watergames voor zowel onder als boven water. Krijg een mooi bruin kleurtje onder de snelbruiner en ga daarna lekker even het Turkse stoombad of de sauna in. Of ben je meer een sportief type? Voor Aqua Fit & Aquarobics ben je bij De Huttenheugte ook op het juiste adres. Maar eerlijk is eerlijk, lekker liggen op een bedje onder de wuivende palmbomen terwijl je kinderen zich eindeloos vermaken in het water, is toch wel het aller-lekkerste. Het is tenslotte vakantie!
 
Landal Het Vennenbos Hapert

Landal Het Vennenbos – Hapert

Om lekker te kunnen zwemmen, spelen en relaxen moet je koers zetten richting Landal Het Vennenbos in Hapert. Dit spetterende subtropisch zwemparadijs neemt je met zijn golven in het golfslagbad mee naar verre oorden waar het altijd warm is en de vogeltjes altijd tjirpen en de watervallen je een heerlijk warme douche geven. Op en top ontspannen doe je in één van de heerlijke whirlpools. Wil je het wat spannender dan glijd je toch van de Lazy River of van de Black Hole waterglijbaan?!  De allerkleinsten kunnen zich de hele dag prima vermaken in het Kinder-doe-bad of in het Kids Junglebad.

Scoor nog snel een leuke bikini

Zo zie je, in de herfstvakantie kan je je prima vermaken. En.. er zijn nog véél meer tropische zwembaden in Nederland. Heb je zelf ook vakantie, dan heb je als de kinderen in bed liggen vast ook nog wel even tijd om voor de komende leuke zwembaduitjes een hippe bikini of een stoere zwemboxer uit te zoeken voor de kinderen. En vind je niet dat jijzelf ook wel weer een leuke bikini verdient? Bikini’s heb je nóóit teveel toch? Scroll nog even naar onderen en laat je inspireren door de meest verkochte en populairste bikini’s van dit moment! Happy shopping!
 
zaterdag 15 oktober 2016
Roos
uitstapjes, herfstvakantie, zwemparadijs, zwemmen