Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

The ultimate bikini top 5

Je hebt bikini’s en je hebt bikini’s. Het is nu eenmaal zo dat een aantal bikini’s er écht uitschieten qua design, pasvorm, kleur etc. en die daardoor als een magneet werken op bijna elke vrouw. Dat merken wij als dé badmode specialist natuurlijk ook. Sommige artikelen vliegen gewoon de winkels uit. De top 5 bikini’s op dit moment hebben mooie felle en frisse kleuren en wat opvalt is dat ze allemaal een patroontje hebben: vrolijke bloemen, tijgerprintjes, tribal en paisley patroontjes met daarbij schattige ruches en borduursels en zelfs mooie gevlochten details. Wij vrouwen weten wel wat mooi is en deze zomer gaan we met z’n allen voor detail! 

Bikini 1: S.Oliver bandeaubikini

The ultimate bikini top 5De meest verkochte bikini van dit moment is supervrolijk en van een goed merk dat kwaliteit garandeert. Deze bandeaubikini van S.Oliver is een prachtig item uit de nieuwste zomercollectie van het merk. De vrolijke bloemen in diverse pasteltinten passen volledig binnen de laatste mode. De bikini is dus enorm trendy en met de mooie flower-print zie je er aan het strand heel fleurig uit. 
 
 
 
 
 
 


Bikini 2: Lascana bandeaubikini

Lascana bandeaubikini

Op nummer twee prijkt deze felgekleurde bandeaubikini waarmee je zeker opvalt in het water en/of in de zee. Behalve de felle kleuren heeft deze bikini ook nog eens een leuk design. De top is namelijk gedraaid in het midden, dit heeft een speels effect op de bikini. Behalve de felle blauwe kleur heeft het patroon van de bikini ook nog de kleuren paars, donkerblauw en zwart in een soort tijgerprint. Ook fijn: de bikini droogt zeer snel en door de hoge kwaliteit materialen blijft hij altijd goed zitten.
 

 

 
 
 
Bikini 3: Venice Beach bandeaubikini
 
Venice Beach bandeaubikiniDe nummer 3 bikini is van VENICE BEACH. Het is een bandeaubikini in modieus printdesign met echt, contrastkleurig borduursel, een absolute blikvanger op het strand. Er zit een leuk borduursel op bovenstukje en broekje. Het bovenstukje heeft uitneembare vullingen en baleintjes opzij voor optimale steun. Met deze bikini schitter je als een zonnetje op het strand!
 
 
 
 
 
 
 
 
Bikini 4: Ani Ani bandeaubikini
 
Ani Ani bandeaubikiniDeze prachtige bandeaubikini van Ani Ani zorgt ervoor dat je borsten er geweldig uit zien! De bikinitop zorgt er namelijk voor dat je borsten goed ondersteund worden. Het unieke dessin is heel opvallend en heeft een gave print met mooie kleuren. De bandeautop is in het midden en aan de zijkanten geplooid. De plooien komen helemaal in de mode deze zomer, dus je zult er erg trendy bijlopen! De bikini is trouwens ook verkrijgbaar in haltermodel en als beugel bikini!
 
 
 
 
 
 
Bikini 5: Lui Fama halterbikini
 
Lui Fama halterbikiniLast but not least: De halterbikini met juwelenprint van Luli Fama. Deze bikini is super origineel en vrolijk. Als je met deze bikini over het strand loopt weet je zeker dat je niet over het hoofd wordt gezien! Wat vooral opvalt aan deze bikini is de top. Het heeft namelijk een stijlvolle haltertop met een hoge nek. Aan de voorkant van de top zitten koraalroze koortjes geregen, dit zorgt voor een sexy maar ook stijlvolle uitstraling. Goed om te weten: De bikini is verkrijgbaar in veel soorten maten van extra small tot en met extra large.
 
 
 
 
 

 

Bikini online bestellen

En? Zit je favoriete bikini ertussen? Dat móet bijna wel, maar als je nog even lekker verder wil shoppen dan kan dat natuurlijk, want we hebben een leuke collectie bikini’s online staan, waardoor er altijd wel een bikini tussen zit waar jij blij van wordt! Veel plezier bij het shoppen!

 
 
 
 
 
 
maandag 11 juli 2016
Roos
Top 5, populairste, bikini's