Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Super ZOMERSALE van Brunotti

Altijd al een mooie Brunotti bikini of zwembroek gewild? Grijp nu je kans! Brunotti heeft namelijk talloze producten in de sale met wel 30 tot 60% korting. Dus als je een dure vakantie hebt gehad of je zwemkleding nodig aan vervanging toe is, kun je nu goedkoop een trendy bikini halen van Brunotti! 
 
Verder mogen wij ook nog €50,- shoptegoed weggeven! Laat ons in een reactie op onze facebookpagina weten waarom jij het shoptegoed wil winnen en misschien word jij dan wel de gelukkig winnaar! 
 

Super ZOMERSALE 2015

Brunotti heeft artikelen in de Sale voor zowel vrouw, man als kind. Je kunt dus voor een prikkie super mooie en duurzame zomeroutfits of badkleding scoren voor het hele gezin. Zo zijn jullie allemaal alvast zomerklaar voor 2016! Daarnaast zijn leuke uitjes naar het binnenzwembad met jullie nieuwe Brunotti badkleding natuurlijk ook niet verkeerd!  

 

Brunotti voor heren

Voor mannen zijn er gigantisch veel stoere en hippe zwembroeken en zwemshorts in de sale. Zwembroeken van Brunotti zitten extreem comfortabel en hebben vaak een felle kleur of een mooie, opvallende print. Wij hebben voor jou een outfit samengesteld met salesartikelen! Ben je benieuwd naar alle andere artikelen, neem dan snel een kijkje in de collectie van Brunotti! 
 

Trendy dames shoppen bij Brunotti

Als vrouw heb je al helemaal geluk! Je kunt nu bikini’s, slippers, hoedjes, en zelfs vele jurkjes bestellen voor (meer dan) de helft van de prijs. Brunotti is een merk dat heel erg meegaat met de trends en ook lang trendy blijft. Dus als je nu een nieuwe outfit scoort, zul je er zeker van zijn dat het volgend jaar nog helemaal in de mode is! Bikini’s van Brunotti zijn tijdloos, van goede kwaliteit en gaan erg lang mee. Deze leuke combinatie kun je zeer betaalbaar shoppen
 

Stoere jongens en meiden

Voor kinderen is het niet alleen belangrijk dat (zwem)kleding er stoer uitziet, het moet ook nog eens lekker zitten en juist daarom is Brunotti perfect! Alleen als kind maak je nogal snel iets vies of kapot, dus te dure kleding is helemaal niet geschikt. De sale is om die reden hét moment om mooie, stoere kleding voor je kind te scoren! De kleding blijft lang goed.. dus er blijft geld over om volgend jaar extra veel leuke dingen te doen! 
 
Outfit idee voor je jongen of meisje:
 
 
 
 
 
 
Succes met shoppen!!
 
 

 

 

maandag 17 augustus 2015
Lisa Wolf
Sale, bikini, zwemkleding, man, vrouw, kind, badkleding, zwembroek, zomeroutfit, trends