Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Style tips voor slentermomenten op het strand

Oké, je gaat naar het strand. Héérlijk natuurlijk. Niets gaat er boven het chillen op het strand met alleen maar een bikini of een badpak aan je lijf en de strelende zeewind langs je lichaam en de zonnestralen die je huid verwarmen en mooi bruin kleuren. Maar soms heb je ook trek in een ijsje. Ja toch?! Of een lekker drankje, zo eentje met een halve citroen op het randje van je glas. En die komen helaas niet met de zeewind naar je toewaaien (of misschien maar goed ook, lijkt me nogal pijnlijk als die tegen je aanwaaien haha). Dus wat doe je, je strekt je eerst even heerlijk uit en verplaatst je dan van je strandstoel naar het dichtstbijzijnde barretje. Maar dat doe je liever niet alléén maar in je badpak of je bikini, want dat voelt een beetje bloot toch? Juist voor dit soort momenten heb je asseccoires nodig die je ‘’aankleden’’ zonder al te veel seconden te verliezen. En laat ik nou 3 styles voor je hebben samengesteld om volop inspiratie op te doen! TIP! Al deze artikelen kan je vinden en bestellen als je helemaal naar onderen scrollt op deze pagina!

Bohemian Style

Oeh lala, warme dagen op het strand zijn zwoel, maar als jij komt langs paraderen in je Bohemian Style dan verbleekt het zonnetje daarbij hoor! De luchtige en licht transparante kaftan is een modieuze highlight om makkelijk over je badkleding heen aan te trekken. De hoed die je haren beschermt tegen de felle zon geeft je een mysterieuze look en de zwarte zonnebril en de slippers met sleehak geven het een glamoureus tintje. There you go girl!
 

Bohemian Style

Colorful Style

Ben je meer van de felle vrolijke kleurtjes dan heb ik hier de style voor jou! Het vrolijke gele strandshirt met vleermuismouwen schiet je vliegensvlug over je hemelsblauwe tankini, oranje zwemshortje nog aan, sportief petje op en last but not least de trend van deze zomer: sandalen met een dikke hak. Hoe dikker hoe beter deze zomer! En nu dat lekkere cocktailtje scoren!

 

Colorful style

Striped Style

Voor de sportieve types raad ik de leuke streepjes trend aan. In de strepenlook zal het niemand ontgaan dat jij van je strandstoel afgesprongen bent om even lekker een ijsje te halen. Als je dan ook nog eens uit je coole raffia strandtas die gestreepte flipflap zonnehoed tevoorschijn tovert dan lijk je zo uit een film te zijn weggelopen. Wel een waarschuwing vooraf van mijn kant: als je niet uitkijkt kom je niet makkelijk weer terug op je strandplekje, want gegarandeerd dat een leuke sporty surfdude even een een praatje wil maken met een vrouw die zoveel gevoel heeft voor stijl!
 

Striped Style


En..zit de style voor jou erbij? Laat het me weten via onze facebookpagina. Vind ik leuk! Wil je lekker verder stylen, combineren en uitproberen? Bekijk dan de uitgebreide collectie dames badmode op onze site!

dinsdag 14 juni 2016
Roos
styles, strandbar, strandstoel