Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Slippers en sandalen, onmisbaar op warme dagen

Je ziet ze steeds meer in de winkels liggen, want ja, de winter ligt nu echt achter ons en de dagen worden steeds warmer. Dus goodbye to the booties en HELLOOOO to de slippers en sandalen. Wat worden we blij van al die ballerina’s, vlotte pumps, hippe flipflops en zonnige sneakers met al hun vrolijke kleuren. Voor elke (beach) outfit vind je wel een passende zomerschoen en straks met die warme temperaturen kunnen niet alleen je bikini’s maar ook je slippers weer uit de kast! Oww Yessss!

 

Slippers en sandalen, onmisbaar op warme dagen

De slippers en sandalen van je dromen

Kan jij ook niet wachten tot je je voeten weer in een paar heerlijk luchtige schoenen kunt steken? Heb je de slippers of sandalen van je dromen al gevonden? Kan je nog een paar mooie zomerschoenen gebruiken? Je bent hier op het goede adres, je vindt bij ons echt alle slippers en sandalen die je je maar kunt wensen en met een klik op de muis heb je al je favo’s op een rijtje en hoef je alleen nog maar te kiezen welke jij het leukst vind. Ga je voor een casual look, of juist een elegante (je hebt zelfs slippers met een sleehak), of voel jij je happy met een nonchalante uitstraling? Inspiratie te over, dus kijk eens heerlijk rond op deze site!

    

Footwear voor aan het water

Wat een rare naam eigenlijk vind je niet? Slipper. Wist je dat het woord uit het Engels komt en het afgeleid is van het woord ‘’to slip’’ wat uiteraard: ‘’glijden’’ betekent? Interesting isn’t it? Het is natuurlijk ook de meest makkelijke footwear wat er bestaat, je glijdt er met je voet namelijk zo in en uit en zijn daardoor ideaal voor aan het zwembad of op het strand, of whatever..in de tuin zijn ze ook mega fijn. Wat zeg ik? Overal zijn ze fijn! En ze staan zo mooi onder je zwemkleding,  jeans of zomerse jurkje en zijn op warme dagen heerlijk koel en verfrissend. 

 

    

 

Lange wandelingen zijn geen probleem

Of je nu voor fashionable of comfortabel gaat, slippers zijn er echt voor iedereen. De rubberen teenslippers zorgen ervoor dat je zomerse outfit helemaal af is en van top tot teen ready voor een dagje aan het water of in het park. Houd je van wandelen en stevige tochten, zelfs dan kan je slippers kopen die daar geschikt voor zijn. Je kiest dan simpelweg voor sandalen  of slippers met verstevigde zolen, die zijn extra dik en je loopt er zááálig mee op wolkjes. Zo houd je het wel uren uit tijdens je fantastische wandelvakantie of dat ene leuke rondje dat je elke dag wandelt!

 

   

Hippe en trendy teenslippers

Elk jaar weer komen er meer en meer trendy en hippe slippers op de markt die ook nog eens je voeten goed ondersteunen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de welbekende Birkenstocks. Echt, sommige mensen zweren erbij. Je hebt ze tegenwoordig in vele mooie soorten en maten. En je voeten zijn je ook dankbaar met de slippers die tegenwoordig in de webshops te koop zijn, door de verbeterde kwaliteit loop jij fluitend over het strand en je hoeft je geen zorgen meer te maken over je voeten. Zo kan je met je hoofd lekker bij het zonnetje blijven ;)

 

   

Nu nog mooie gladde benen boven die flip flops!

Oh, en maak je je nog zorgen over het wintervachtje op je benen en langs je bikinilijn? Binnenkort reviewen we de BRAUN SILK-EPIL 9 en zullen we je eerlijk laten weten of dit een epileerapparaat is die jou wekenlang zorgeloos op je slippers en in je mooiste bikini laat shinen! Blijf ons dus volgen!

 

Heb jij al een paar slippers die jouw outfit afmaken? 

 

 

 

 
dinsdag 25 april 2017
Roos
slippers, sandalen, trends, footwear, zomerschoenen