Sapph badmode 2015

Sapph is al jarenlang een populair lingeriemerk voor vrouwen. Het merk Sapph is opgericht in het jaar 2006 door een Nederlandse, Cor van Schoonhoven. Het succesvolle merk verovert steeds meer de wereld met haar trendy, kleurrijke, sexy en betaalbare lingerie en badkleding.

 

De perfecte pasvorm

Ook kenmerkt het merk zich door haar uitstekende pasvorm, wat natuurlijk ontzettend belangrijk is! Over het algemeen hebben de bikini's van dit merk een lichte vulling in de top en voorgevormde softcups. Dit zorgt ervoor dat jouw borsten optimaal worden ondersteund. Bovendien komen de borsten er dan prachtig in uit. De broekjes kun je apart bij bestellen, waardoor je je eigen bikini kunt samenstellen, enorm handig en zo ontzettend leuk! 

 

Sinds een tijdje heeft Sapph ook ondergoed voor mannen in haar collectie. Zo kun je niet alleen jezelf een keer verwennen, maar kun je tegelijk wat leuks aanschaffen voor de man in huis! Ben jij net als wij ook zo dol op dit merk? Bekijk dan nog gauw het onderstaande filmpje, want daar kun jij nu backstage meegenieten!