Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Protest bikini

Het klinkt heel internationaal, maar het merk Protest is een Nederlands merk! En daar zijn wij maar al te trots op! In het jaar 1993 is het merk van start gegaan. Het merk, gericht op accessoires en fashion voor boardsports, kenmerkt zich door haar trendy, kwalitatieve en comfortabele uitrustingen.
 
Het Nederlands design-georiënteerd boardwear bedrijf wil iedereen helpen meer te boarden! Daarom ontwerpt Protest trendy en functionele boardwear, die toegankelijk is voor iedereen, en dat voor een betaalbare prijs. Zo helpt Protest om het boarden voor iedereen mogelijk te maken. Protest wil de wereld helpen te herinneren dat boarden draait om plezier. Plezier op de pistes en plezier in het water!
 
Protest bikini
 

Collectie

Zo heeft Protest kleding voor het hele gezin! Mannen, vrouwen, jongens en meiden kijken hun ogen uit bij de zomercollectie met haar hippe badkleding, tijdens de voor- en najaarscollectie vindt het hele gezin een complete streetwearlijn en tijdens wintercollectie vinden ze tal aan snowboard artikelen!
 
De collectie is van hoog kwaliteit en volgens de laatste trends! Protest gelooft in oog voor detail, kijkt goed naar de materialen, ritsten, toepassingen, borduursels, steeksels, stoffen, texturen, afwerkingen en wassingen. 
 

Zomercollectie

Mannen hebben keuze aan reeks technisch geavanceerde boardshorts en slippers. Prachtige effen zwemshorts, zwemshorts met een heerlijk stoer printje en zwemshorts met prachtige felle kleuren! Ook de dames kunnen flink shoppen bij Protest, van modieuze bikini’s, strandjurkjes tot aan sportieve zwemshorts en slippers. Ook de ouders kunnen flink inslaan voor de kids! Van tieners tot peuters, alles is te verkrijgen bij dit sportieve merk! Voor de jongens zijn er stoere zwembroeken en zwemshorts. Uiteraard ook in effen kleuren, stoere prints en zomerse kleuren. Voor de meiden zijn er trendy bikini’s die ze kunnen combineren met stoere shorts eronder! En niet te vergeten.... ook vind je bij Protest zomerhoedjes. Ontzettend handig als je even in de schaduw wilt met je gezicht en niet wilt verbranden!

Mix & Match

Wat Protest zo ontzettend leuk maakt, is dat dames hun eigen bikini kunnen samenstellen! Je kunt het bikinitopje los van het bikinibroekje kopen. Zo kun je kiezen uit verschillende kleuren en prints voor de top en broekje. Zo heb je je eigen bikini samengesteld, die helemaal bij jou past! Hoe comfortabeler wil je nog naar het strand gaan?
 
 
Wij van Zwemkleding.nl wensen jullie fijne dagen en geniet van jullie welverdiende zomervakantie!
 

 

dinsdag 28 juli 2015
Lisa
Protest, bikini, mix and match, zwemshorts, boardshorts, collectie