Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Nu op Zwemkleding.nl: onze eigen webshop!

Jullie kennen Zwemkleding.nl nu allemaal als 'verzamelwebsite' voor alle online zwemkleding. Inmiddels is Zwemkleding.nl het grootste badmode portaal op internet. Om ons aanbod nóg groter te maken, hebben wij van Zwemkleding.nl nu zelf ook een webshop geopend! In deze webshop wordt o.a. badmode van exclusieve, trendy en innovatieve merken aangeboden. Deze merken zijn: Moontide, Maryan Mehlhorn, Watercult en Lidea. Om jou ook zo enthousiast te maken over deze merken, zullen we ze even aan je voorstellen:

 

Moontide

Moontide is een trendy merk uit Nieuw-Zeeland, 30 jaar geleden opgericht door de passievolle ontwerper Tony Hart. Moontide ontwerpt badmode voor de onafhankelijke, stijlvolle vrouw die zich graag wil onderscheiden, volop in het leven staat en haar lichaam van haar meest vrouwelijke kant wil laten zien. Naast innovatie, een uniek design en vernieuwing staan comfort en kwaliteit centraal. 

 

 

 

Maryan Mehlhorn

Maryan Mehlhorn is een internationaal toonaangevende designerlijn die verschillende prijzen heeft gewonnen. Het merk maakt deel uit van een uniek, Duits familiebedrijf waar iedereen dezelfde passie heeft: kwalitatieve, unieke en functionele badmode ontwerpen. Innovatief, exclusief, uniek en veelzijdig; dat zijn de collecties van Maryan Mehlhorn. Een badpak of bikini van Maryan Mehlhorn is niet zomaar een kledingstuk; het weerspiegelt een luxe levensstijl en straalt glamour en stijl uit.
 
 

 

Watercult

Watercult is er voor de jonge, trendgeoriënteerde vrouw. Watercult is een trendsetter op het gebied van Mix & Match, het concept waarin je jouw persoonlijke bikini kan samenstellen. Met de verscheidenheid aan prints en de unieke ontwerpen zet Watercult altijd weer frisse en stijlvolle collecties neer. Met de opvallende dessins, kleurcontrasten en details zul je zeker niet onopgemerkt over het strand paraderen. 

 

watercult-bikinitop-neo-tro

Lidea

Ben je op zoek naar een elegante, comfortabele en stijlvolle bikini en heb je een grotere cupmaat? Dan is Lidea wel wat voor jou! Dit merk richt zich voornamelijk op het brede palet aan cupmaten; namelijk cup A t/m H. Voor de kleinere cupmaten is er natuurlijk ook genoeg verkrijgbaar, Lidea heeft namelijk erg elegante, sportieve en trendy collecties. Naast draagcomfort en trends is kwaliteit ook een belangrijk aandachtspunt binnen de collecties. 

 

lidea-beugeltop

 

 

Deze merken zijn beperkt online verkrijgbaar in Nederland. Bij al deze merken staat een goede kwaliteit hoog in het vaandel en natuurlijk zullen niet veel mensen zo'n uniek kledingstuk hebben! Dus, ben je op zoek naar een exclusieve, trendy, kwalitatieve, comfortabele en unieke bikini of badpak? Neem is een kijkje in de webshop van Zwemkleding.nl!

 

 
donderdag 10 mei 2012
Claudia
Zwemkleding.nl