Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Mooiste wereldplekken om je bikini te showen

Je kent het wel. Je hebt eindelijk je allermooiste bikini (of badpak) ooit gescoord en dan loop je al meteen tegen het volgende dilemma aan; waar deze te showen? Laat ik jullie daar nu mee kunnen helpen! Speciaal voor jullie heb ik de mooiste, leukste en speciaalste plekken in de wereld op een rijtje gezet om je nieuwste aanwinst vol trots te kunnen showen. And trust me, je nieuwe aanwinst hoeft echt niet te voldoen aan het duurste exemplaar op aarde, oftewel het ontwerp van Susan Rose inclusief Steinmetz diamanten. Deze bikini kost maar liefst 22 miljoen euro en is heel stiekem maar nét een bikini te noemen. En om je nog beter te laten voelen, zo bijzonder is ‘ie nou ook weer niet. Er zijn namelijk al enkele exemplaren verkocht.

 

Mooiste wereldplekken om je bikini te showen

 

Dus, waar zullen we beginnen? Bij het grootste zwembad op aarde? Fancy festivals en boat party’s? Beach BBQ’s en beach bars? Het komt allemaal voorbij. De mooiste privé stranden en -pools laat ik maar achterwege. Natuurlijk heel mooi maar ey, aan wie kun je je bikini dan showen? Enne, we houden het een beetje classy, voor de diva’s onder ons.

 

De mooiste stranden op aarde

Wat is de eerste plek die in je opkomt als je je bikini wilt showen? Juist, het strand. Het is wel duidelijk dat de meningen verdeeld zijn over wat nou precies de mooiste stranden op aarde zijn, maar deze komen zeker voor in menig rijtje: Lanikai Beach in Hawaii, Popeye Village in Malta, Zlatni Rat in Kroatië, Playa Norte in Isla Mujeres, Flamenco Beach in Puerto Rico, Bavaro Beach in de Dominicaanse Republiek (je moet er even voor vliegen maar dan heb je ook wat), White Beach in Boracay en natuurlijk alle famous stranden van Griekenland, Aruba, Bora Bora, Bali, etc. Het speciaalste strand vind ik toch wel het Sterrenstrand in de Malediven. Het water van dit strand lijkt op te lichten door de algen in het water, die op een speciale manier reageren op veranderingen in het water. Nog op zoek naar een locatie voor een romantische strandwandeling?

 

Sterrenstrand in de Malediven

 

Bijzondere zwembaden

What next, zwembaden! Wist je dat het grootste zwembad op aarde 250 miljoen liter water bevat? Ja, dat is best veel. Dit grootste zwembad vind je in San Alfonso del Mar in Chili en is maar liefst ruim een kilometer lang.

 

grootste zwembad op aarde

 

Maar er zijn nog meer bijzondere zwembaden op onze aardbol, zoals de Balcony Pools in Mumbai, India en de Santorini Infinity Pool in Griekenland. Een uitblinkertje zijn toch wel de Gellért Baden in Boedapest, Hongarije. Hier zul je je zeker als een Godin voelen!

 

Gellért Baden, Boedapest, Hongarije

 

Beach festivals en parties

Het grote voordeel aan stranden, en soms ook zwembaden, is dat ze vaak gepaard gaan met heuse festiviteiten als (beach and boat) parties, (beach) bars en gezelligheid. Welke dan? Nou, hier heb je er een paar. Wat dacht je van het Ultra Europe Beach Festival? Dit festival kun je bezoeken in onder andere Miami, Ibiza, Buenos Aires en São Paulo. Of van het Soul Beach Music Festival in Aruba? En als je echt the very best of the beach-side lifestyle wilt ervaren, ga dan eens naar Boardmasters in the UK.

All-inclusive Oceanbeat-boot 

In Ibiza kun je met een all-inclusive Oceanbeat-boot mee de oceaan op voor vier uur, samen met 350 andere personen. Deze boot biedt je twee areas; een open air dance-floor met bar en een relax-area met bar. Dat niet alleen, want eenmaal op zee heb je de kans om van een 4 meter-duikplank zo de Mediterraanse Zee in te duiken. Samen met de grootste champagne-showers van Ibiza, champagne-ontbijt met muffins en brownies maakt deze Oceanbeat-boot je droomreis helemaal compleet.

Beach bars, clubs en restaurants

Voor wie van een wat meer laid-back sfeertje houdt zijn de beach bars ideaal. Heb je al eens gehoord van ‘La Plancha’ in Bali, Indonesië? Als je een lekkere kleurrijke omgeving zoekt om in te stralen moet je hier zeker heen gaan!

 

La Plancha, Bali, Indonesië

 

Ben je daarentegen een persoon die graag als een royalty behandeld wordt, ga dan naar Nikki Beach in Miami. Hier voel je je sowieso een koningin te rijk! Dan heb je nog een heleboel mensen die helemaal in de ban zijn van Expeditie Robinson, oftewel de ‘Bounty-islands’. Voor een ideaal voorproefje is de Nammos Beach Club in Bali the place to be. Psst, zei daar iemand eten? Ja! Moomba Beach Bar and Restaurant in Aruba, een open-air restaurant, staat bekend om haar all-you-can-eat barbecues voor 25 dollar, iedere zondagavond. Pas je wel op dat je nog in je bikini past?

 

Moomba Beach Bar and Restaurant, Aruba

 

En dan een echte primeur; Wreck Bar in Cayman Kai, Grand Cayman. Dit is een echte local hangout waar veel toeristen niet van weten. Maak hier gebruik van en geniet van de intense schoonheid! PS: het strand van Grand Cayman, beter bekend als Seven Mile Beach, is ook echt prachtig.

Ontdek de wereld!

Natuurlijk zijn er nog ontelbaar meer adembenemende plekken op de wereld. Mijn advies; doe een keer goed research en ga deze mooie wereld ontdekken! En oh ja, niet je bikini vergeten.

 

 
woensdag 17 mei 2017
Lisa