Mannen badmode 2015

Ook in het koude Nederland moet je je natuurlijk klaarmaken voor een lekkere zomer. Neem het zekere voor het onzekere en koop nu alvast een leuke zwembroek voor in de vakantie. Is het dan uiteindelijk geen lekker weer? Dan ga je toch gewoon op vakantie naar Spanje of Italië! Er zijn zat keuzes geschikt voor jouw budget. Maar niet alleen voor vakanties zijn zat keuzes, wat trek jij aan deze zomer?

 

 

Zomer 2015

Deze zomer draait puur en alleen om relaxen, rust en lekker niks doen. Je hebt geen zin meer in al die zorgen en problemen, lekker niks doen, dat heb je wel verdient. Ga naar het strand met vrienden! Maar wacht… heb je eigenlijk wel een zwembroek? Niet één? Perfect! De nieuwste collecties van badmode zijn net binnen en alle webshops staan vol met zomerse looks.

 

 

Wat kies jij?

Zwembroek in de kleur rood, blauw, groen, oranje? Kortom lekker felle kleuren zijn helemaal hot in de zomer van 2015! Ga niet voor die standaard kleuren als zwart of wit, maar leef je uit in de nieuwe collecties badmode. Ga je voor de stoere tropische bloemenprint, of ga je liever voor de wat minder gevaarlijke maar toch zeker leuke effen kleuren. Kies je voor de lange zwemshorts, of neem je toch maar een boxer? Dit jaar worden het toch voor veel mannen de stoere tropische printjes met de vele kleuren.

 

 

Heb je geen zin om moeilijk te doen over een zwembroek? Ga dan nu meteen verder naar de heren badmode! Hier zie je de nieuwste trends en stel je de zomerlook samen waar jij je lekker in voelt. 

 

zaterdag 31 januari 2015
Naomi
collectie 2015, mannen badmode, zomer