Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Leesmateriaal voor op vakantie

 

 

On top - jouw handboek vooronline succes

On Top is een inspiratiegids voor jonge vrouwen, vol humor en herkenbare situaties. Selfmade woman Anna Nooshin richtte in 2011 een van de meest succesvolle online magazines van Nederland op. Ze werkt met de grootste merken uit de lifestyle industrie (van Chanel tot Nike) en reist de wereld rond voor haar baan. In On Top deelt ze haar tips en ideeën over hoe ook jij het beste uit jezelf kunt halen. Ze verpakt deze tips in een eerlijk (succes)verhaal, geïllustreerd met vele mooie - never seen before - privéfoto's waarbij Anna niet terugdeinst om zichzelf van een andere kant te laten zien.

 



Turn you're can'ts into cans and your dreams into plans.



 

Anna heeft in no time een indrukwekkende carrièresprong gemaakt. In On Top lees je hoe een jeugd in asielzoekerscentra, honderden obscure bijbaantjes, high end stages in New York en een low budget wereldreis hebben bijgedragen aan haar huidige succes. En dan, wat gebeurt er als je ineens "on top" staat? Hoe verandert je leven, hoe veranderen je vriendschappen, wat gebeurt er als je voor je droom gaat en het lukt? 


Wanderlust - Your Urban Travel Style Guide

Is reizen jouw grootste hobby? Ben je altijd op zoek naar de nieuwste hotspots? En ben jij een echte city girl? Dan is dit boek jou op het lijf geschreven.



 

Wanderlust is dé travel style guide voor iedereen die van reizen houdt. Anne de Buck is professioneel travelblogger en wordt bijna iedere week wakker in een andere stad. Als founder van Nederlands grootste urban travel en lifestyle blog Yourlittleblackbook.me reist ze de hele wereld over op zoek naar de leukste hotspots. Van de beste restaurants in New York tot bijzondere concept stores in Berlijn.

 



In Wanderlust komen reizen, lifestyle en food samen. Een persoonlijk boek waarin Anne je een kijkje in haar keuken geeft en jou leert hoe jij net als zij overal ter wereld de leukste wijken en adressen kunt ontdekken. Ook als je er nog nooit eerder bent geweest! In deze gids vind je honderden reistips en tricks om de wereld rond te reizen in stijl. Na het lezen van dit boek wordt reizen alleen maar leuker. Anne inspireert je met deze travel style guide om het meeste uit je reizen te halen en jouw reisdromen waar te maken. Bon voyage! 


Altijd een Parisienne - waar je ook bent

Altijd een Parisienne, waar je ook bent Een handboek voor de vrouw die stiekem een Parisienne wil zijn. Voor elke vrouw in de 21e eeuw dus. Een gids over liefde, stijl en slechte gewoontes, maar ook over de Parijse kijk op cultuur, mode en hoe je te gedragen. Tips, columns, recepten en korte handleidingen wisselen elkaar af: van de basics tot je eigen slechte gewoontes, van durven lief te hebben tot tips voor in de stad zelf. Het boek bevat meer dan 80 foto's en illustraties, de meeste van de auteurs zelf. 

 

donderdag 16 juni 2016
Jhemyla