Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

In de spotlight: Wim Jaquet Sports

Regelmatig zetten wij onze spotlight op een merk of webwinkel om eens extra aandacht te geven aan al het moois dat zij verkopen. Zet  je maar alvast schrap, want ook deze keer zal je weer watertandend achter je beeldscherm de meest prachtige badmode, zwemaccessoires en watersportartikelen voorbij zien komen!


In de spotlight: Wim Jaquet Sports


We zijn ontzettend trots dat er nu op onze site ook zwemkleding, zwembenodigdheden en accessoires van Wim Jaquet Sports te vinden zijn. Het is al ruim 50 jaar dé sportstore van midden Nederland met maar liefst 3500m2 aan sportspecialisme in het hartje van Nederland en in de grootse online sportshop vind je bij Wim Jaquet Sports een waanzinnig assortiment aan kwalitatieve sportartikelen. Van een royale wintersportcollectie tot een uitgebreid running, sportswear en beach assortiment. Snap je..dáárom zijn we zo blij. Nóg meer bikini’s, zwembroeken en badpakken om uit te kiezen!

 

In de spotlight: Wim Jaquet Sports

Van sportieve badmode tot hippe zonnebrillen en slippers

De collectie zwemkleding bij  Wim Jaquet Sports is bijzonder uitgebreid en biedt een groot aantal kwaliteitsmerken zoals Speedo, Brunotti, Protest, Sinner en Arena. De gedreven inkopers zorgen ieder seizoen voor stijlvolle en kwalitatieve collecties, die je uiteraard vanaf nu op onze site terug kunt vinden en op een eenvoudige manier online kunt bestellen. Wil je graag je sportdromen verwezenlijken? Dat komt goed uit, want voor Wim Jaquet Sports is het een passie om jou daarmee te helpen door het bieden van superieure sportmerken, service en sportkennis.

Dames, heren jongens en meisjes zwemkleding

De Beach & Lifestyle producten van Wim Jaquet Sports bestaan uit fleurige en hele toffe zwemkleding, zonnebrillen en badmutsen. Wat dacht je van de vrolijke bikini’s en tankini’s van Cyell en de Tweka badpakken met ondersteuning? De Shiwi zwembroeken hebben mooie sprekende kleuren en ook de heren en jongens kunnen volop kiezen uit shorts, zwemboxers, lange zwembroeken of hippe sports slips. Ga je voor snelheid dan zijn de strakke modellen van Arena ideaal. En ga je gewoon lekker een dagje naar het strand of zwembad, dan zijn de lekker zittende modellen van Brunotti wellicht iets voor jou. Waterfun gegarandeerd!

 

wim jaquets ports zwembroek

Beach & Lifestyle: Alles wat jij nodig hebt bij het water

Je leest het al, alles wat jij nodig hebt voor een onbezorgde zomervakantie bij het strand of aan het water vind je bij Wim Jaquet Sports. Er is zelfs aan de voeten gedacht, zodat jij met die leuke espadrilles of slippers lekker langs de waterrand kan paraderen. Niet alleen voor de mannen en vrouwen, ook voor kinderen hebben ze alles in huis. Hippe zwemkleding om jouw zomeritems compleet te maken. En kom je er niet uit en weet je niet welke bikini, badpak of zwembroek je moet kiezen? Je mag altijd een afspraak maken met een van hun specialisten. Want service staat bij Wim Jaquet Sports hoog in het vaandel.

Vind je nieuwe look en bestel online!

Waar wacht je nog op! Vind je nieuwe look en scroll eens door al die mooie badmode artikelen van Wim Jaquet Sports die we hier onderaan voor je hebben verzameld. Op onze site vind je uiteraard nog veel en veel meer. Zie je iets wat je graag wilt kopen? Klik op het artikel en je kunt direct bestellen. Gemakkelijker kan het niet! We wensen je ontzettend veel fun en laat je ons via onze facebookpagina nog even weten wat je hebt gekocht? Doen hoor! 

 

Wim Jaquet Sports

 

 

zondag 8 januari 2017
Roos
Wim Jaquet Sports, zwemkleding