Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

In de spotlight: Plutosport

Regelmatig zetten wij onze spotlight op een merk of webwinkel om eens extra aandacht te geven aan al het moois dat zij verkopen. Zet  je maar alvast schrap, want ook deze keer zal je weer watertandend achter je beeldscherm de meest prachtige badmode, zwemaccessoires en watersportartikelen voorbij zien komen! 


 
Dit keer richten wij onze spotlights op Plutosport. Of je nu op zoek bent naar sportbadpakken, duikaccessoires, slippers, strandartikelen, zwemboxers, zwembrillen, waterschoenen, surf shirts, rubberboten: Plutosport, de grootste online sportwinkel van Nederland heeft het gegarandeerd in huis. En wat zo fijn is, je kan bij Plutosport 24 uur per dag terecht, 7 dagen per week. En bestellen is een fluitje van een cent, via eenvoudige stappen heb je binnen een handomdraai je artikel naar keuze binnen no time in huis.
 

Topmerken voor de scherpste prijs  

Winkelen in de webshop van Plutosport betekent dat je er van uit kunt gaan dat je er altijd de beste topmerken voor de scherpste prijs vindt. Plutosport is niet alleen je beste sportmaatje, maar je kunt er ook heerlijk shoppen vanuit je luie stoel. Uit meer dan 10.000 artikelen kan je kiezen voor bekende merken zoals Rucanor, Speedo, Arena, Jack & Jones, Calvin Klein, Diesel, Quiksilver en Intex en vele andere topmerken. Het professionele inkoopteam reist speciaal voor jou als klant door heel Europa op zoek naar de nieuwste collecties die in Nederland niet te koop zijn en zorgt elke keer weer voor gigantische superdeals! De scherp geprijsde artikelen gaan nooit ten koste van de service die het merk wil leveren. De uitstekende service en goede prijs-/kwaliteitsverhouding zorgen voor een optimale klantbeleving.

Breed aanbod badmode en zwemartikelen

Plutosport heeft een breed assortiment badmode en zwemartikelen. Omdat de webshop zo enorm breed is, is ook de collectie badmode enorm. Omdat Plutosport vindt dat iedereen moet kunnen sporten, heeft het naast een indrukwekkende heren- en damescollectie ook een kindercollectie met hetzelfde brede aanbod. Bij de heren gaat het dan om bad- en teenslippers, zwemshorts, zwembroeken, zwemslips, strandlakens en zwemaccessoires. Voor de dames gaat het om badpakken, veel verschillende soorten bikini’s, slippers, strandlakens en andere accessoires. Ook voor de kids zijn er meer dan genoeg artikelen: badpakken, bikini’s , zwemshorts, zwembroeken, strandlakens en overige zwemartikelen zoals zwembandjes en waterspeelgoed.
 

De voordelen van Plutosport

Bestel je bij Plutosport dan ben je zeker van alle voordelen die de webshop in de aanbieding heeft. Zo bezorgt Plutosport op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Heb je de bestelling voor 17:00 uur 's middags geplaatst en betaald, dan kan je het de volgende dag al in huis hebben (mits het artikel voorradig is). Plutosport verpakt je artikel zorgvuldig en levert indien nodig op de dag die het beste in jouw planning past. Je hebt bovendien 14 dagen bedenktijd  en wil je het artikel retourneren dan kan dit gratis via een DHL Parcel Shop. Je aankoopbedrag stort Plutosport terug op je rekening. Plutosport is niet alleen actief in Nederland, maar levert ook in andere landen in Europa. Voor de internationale klanten is er een Duitse- en een Engelstalige webshop.

Win 2x50 euro shoptegoed!

Bij Plutosport kun je werkelijk alles vinden. Van een super sportief badpak, artikelen voor de zwemsport tot allerlei accessoires voor in het water. Ideaal! Daarom geven wij, in samenwerking met Plutosport, 2x50 euro shoptegoed weg! Ga snel naar onze Facebookpagina, tag een vriendin en maak samen kans op deze prijs. Surf daarna snel naar onze Plutosport pagina en webwinkel lekker door alle artikelen om alvast inspiratie op te doen voor de 50 euro die je misschien gaat winnen. O ja, en vergeet niet op maandag 2 mei onze facebookpagina te checken of je de winnaar bent!
 
Met de woorden van Plutosport: Da's makkelijk scoren!


 
 
zondag 24 april 2016
Roos
Spotlight, Plutosport, badmode, watersportartikelen, zwemaccessoires