Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

In de spotlight: Cyell badmode

Regelmatig zetten wij onze spotlight op een merk of webwinkel om eens extra aandacht te geven aan al het moois dat zij verkopen. Zet  je maar alvast schrap, want ook deze keer zal je weer watertandend achter je beeldscherm de meest prachtige badmode, zwemaccessoires en watersportartikelen voorbij zien komen! 

in-de-spotlight-cyell-badmode

Zwemkleding met de perfecte pasvorm

Dit keer richten wij onze spotlights op Cyell. En dan met name op de Cyell badmode, die bestaat uit verrassende en vernieuwende zwemkleding met een perfecte pasvorm. Cyell onderscheidt zich door vrouwen het gevoel van happiness en comfort te geven en haar collecties benadrukken de natuurlijke schoonheid die in iedere vrouw zit. Het streven naar de perfecte pasvorm en kwaliteit staan dan ook zeer hoog in het vaandel.

in-de-spotlight-cyell-badmode

Cyell Beachwear betovert iedere vrouw 

Jaarlijks introduceert Cyell een nieuwe kleurrijke en verfijnde Beachwear collectie, welke bestaat uit bikini’s, tankini’s en badpakken en zijn verkrijgbaar in maat 36 tot en met 44 en in de cupmaten A tot en met F. Ook kan je kiezen uit betoverende strandjurken, strandrokjes, pareo’s en strandshirts. De complete collectie is voorzien van prachtige details en verschijnt elk jaar weer met de meest fantastische kleuren. Verleidelijke tropische bloemenprints op badpakken, bikini’s in alle kleuren van de regenboog, maar voor vrouwen die meer van egale kleuren houden of juist houden van leuke details die verwerkt zijn in haar zwemoutfit, kunnen ook zeker hun hart ophalen bij Cyell. 

Mix & Match je eigen stijl

Welke style je ook kiest, één ding weet je zeker: bij een Cyell bikini ben je verzekerd van een perfecte pasvorm! En wat dacht je van de mogelijkheid om zelf je bikini of tankini samen te stellen? Je kan door middel van mix & matchen zelf kiezen welk bovenstukje je bij welk bikinibroekje wilt dragen, zodat je helemaal in je eigen stijl op het strand kunt verschijnen. 

in-de-spotlight-cyell-badmode

Cyell Collectie 2016 

De collectie van 2016 bestaat uit badkleding met tropische en botanische prints, abstracte bloemenprints op bijvoorbeeld een warme blauwe achtergrond, abstracte printjes, bikini’s in zomerse, hippe en jeugdige kleuren en vormen, gestreepte prints en oosterse printjes. Je wordt deze zomer dus weer overladen met de meest prachtige heldere kleuren, elegante modellen en unieke prints. 

Cyell Beachwear Special Care

Cyell Beachwear heeft nog meer te bieden, naast de dames collectie is er ook een collectie voor meisjes, de zogenaamde Cyell Girls Beachwear collectie. Bovendien maakt Cyell sinds 2008 een collectie voor vrouwen met (een) borstprothese(s). Deze Beachwear Special Care collectie is ontwikkeld in samenwerking met een medisch erkende speciaalzaak. Deze speciale bikini’s, tankini’s en badpakken zijn voorzien van een geïntegreerd hoesje om de prothese(s) onopvallend te dragen. De modellen kunnen zowel als halter als met rechte schouderbanden worden gedragen en zien er extra vrouwelijk uit door de mooie v-hals. De zwemkleding voelt door de hoogwaardige materialen heerlijk zacht aan op de huid. Cyell doneert een deel van de ‘Beachwear Special Care’ opbrengsten aan de KWF kankerbestrijding en stichting Pink Ribbon. Sympathy in being.

Cyell Beachwear Special Care

Pure comfort beleef je met een Cyell bikini

De vijf kernwaarden van Cyell zeggen al genoeg: 
 
  • Feminine Elegance in style
  • Happiness in the way of living
  • Beautiful Comfort in a great fit
  • Sympathy in being
  • High Quality in everything

Wil jij ook momenten van geluk en pure comfort ervaren bij het dragen van je bikini of badpak, surf dan snel naar onze volledige Cyell Beachwear collectie en zoek je favoriete Cyell outfit bij elkaar! Have fun!
 
 
maandag 22 augustus 2016
Roos
spotlight, Cyell, badmode