Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Get the look: Wit met een romantisch bloemetje

Wit als een onbeschreven blad, als een maagdelijk nieuwe dag die nog open voor je ligt en die je nog kan invullen zoals jij dat wilt. Lekker vroeg opstaan, een kopje koffie of verse muntthee en een vers croissantje en als het zonnetje schijnt haal je je bikini weer van de waslijn om lekker lang te relaxen aan de waterkant. De bloemige halterbikini van Seafolly brengt je precies in de juiste stemming. En wat kan je er lekker veel mee combineren. Let’s have a look!

 

Voor een perfecte nazomerdag

Mix and match er vrolijk op los met deze mooie halterbikini uitgevoerd in een all-over print met bloemetjes in roze, blauw en contrasterend zwart. De push up softcups kan je eruit halen (handig voor als je je bikini wilt wassen of gewoon geen voorgevormde softcups nodig hebt). Leuke details zijn de sierstrikjes en kwastjes, de plooien tussen de cups en de strikbanden in de nek en op de rug. De top is geschikt voor dames met cup B tot en met cup D en wat heel fijn is, is dat je hem morgen al in huis kunt hebben als je hem vandaag nog voor 23:00 bestelt! Vind je hem toch niet helemaal jouw stijl dan heb je maar liefst 14 dagen om hem weer te retourneren. Vind je deze bikini supermooi maar zou je hem liever in een andere kleur willen hebben? Dat kan. Dit model en deze print is ook verkrijgbaar in donkerblauw. Lucky you!

Stijlvol gecombineerd met strandshirt en broek

Maar voor je met de bikini kunt flaneren trek je eerst je lekker luchtige strandshirt over je topje aan. Wat staat dit leuk bij elkaar! Door de wijde carmenhals van het Buffalo London shirt zie je nog details van de mooie print van je haltertop. Door de lange trompetmouwen met volantrand lijk je zo uit een film te zijn gestapt en met die gave Brunotti Bubble short aan je gebruinde benen ontneem je iedereen de adem. Het broekje heeft een koordsluiting met een elastieken tailleband, dus je kunt je lekker rond eten bij de avondpicknick. Die short rekt wel lekker mee! Let ook op die mooie gebreide onderkant van de pijpen. Hij valt normaal (regular fit) en hij valt over de billen heen. 

Lekkere slippers aan je voeten

Ons stijladvies voor aan je voeten? Deze slippers met crochet-bandjes van gewaxt katoen natuurlijk! Ze geven je look een toffe boho-stijl en ze staan zowel mooi voor aan het water, maar ook perfect om te dragen naar een festival, zomerhuwelijk of barbecue. Nadat je ze een keer gedragen hebt willen je voeten niets anders meer. Verwen je zelf tot slot met een zilveren spiegelglas zonnebril van Versace. Wat wil je nog meer?

 

zondag 3 september 2017
Roos
get the look, bikini, outfit, wit, dames