Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Get the look: Ocean breeze

Elke keer weer zo'n zalig moment: je loopt de duinen over, neemt nog een laatste heuveltje en dan ruik je de zilte lucht, hoor je de rustgevende branding van de zee en zie je de uitgestrekte diepblauwe watermassa voor je liggen. Je voeten verdwijnen in het zachte warme zand en de liefkozende zon nodigt je uit om een mooi plekje uit te zoeken bij de waterrand. Je hebt je shirt al uitgetrokken, want je mooie witte bikinitop mag absoluut gezien worden en bovendien staat hij fantastisch bij je blauwe strandrok die je vorige week hebt geshopt. Zo'n dag als deze zou je elke dag wel wensen en al kunnen wij dan niet de zon voor je regelen helaas, we kunnen je wel de meest fabulous strandoutfit leveren, kijk maar mee!

 


De veelzijdigste jurk van het strand!
 

Lascana heeft alles in huis voor een onbezorgd dagje strand. Deze strandjurk bijvoorbeeld die maar liefst op 5 verschillende manieren te dragen is! Als jurk met halterbandjes, als rok (zoals op de foto) of als bandeaujurk met strik achter, als haltermodel met knopen voor of als bandeaujurk met riem. Wie weet kan je zelf ook nog iets bedenken. Hij kan gecombineerd worden met zowel blauwe als witte tankini en bikini bovenkantjes zoals die leuke blauwe modern tribe high neck bikinitop. Ben je weg van hoe het model op de afbeelding de rok combineert dan zal je meteen verliefd worden op de effen witte triangeltop uit de Spring 2017 collectie Living Treasures van Phax, met in het midden voorzien van een verguld sieraad in de vorm van een palmboom. In de nek en op de rug zitten koordjes die je kunt strikken met daaraan leuke vergulde kralen. Het witte bijpassende broekje is eigenlijk een must-have, want wat zou je daar niet mee kunnen mix and matchen?

Het best bewaarde fashion geheim

Waar anders koop je de leukste en fijnste sandalen dan bij O'Neill? Dan weet je in elk geval zeker dat je de hele zomer lang plezier hebt van je schoenen. Verwen je voeten en accentueer je coole look met deze trendy nepleren sandalen met gekruiste bandjes die je trouwe onderdanen goede ondersteuning bieden. En als je dan zo goed voor je voeten zorgt moet je natuurlijk ook niet vergeten je mooie hoofdje koel te houden. En om eerlijk te zijn is het hoedje sowieso al leuk, of hij nu functioneel is of niet. En psst..kunnen we je een geheimpje vertellen? De Barts hoed is eigenlijk stiekem een mannenhoed. Maar laat dit nu het beste fashion geheim zijn: soms zijn mannenhoeden eigenlijk nog veel leuker voor vrouwen! Let's share and have fun!

 

 

 

 

 

vrijdag 9 juni 2017
Roos
get the look, strandoutfit, inspiratie, zwemkleding, oodt