Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Gaastra: win 70 euro shoptegoed!

Nog maar een paar weken en het is officieel zomer… We zien het zonnetje steeds vaker verschijnen en we kunnen onze zomerse shorts weer uit de kast trekken. Op slippers in een luchtig zomerjurkje door de stad of het park struinen.. wij hebben het zomergevoel al goed te pakken. En wij niet alleen, ook onze mannen. Gelukkig weet Gaastra ons deze zomer weer te verbazen met een vrolijke, zomerse en vooral stijlvolle collectie!

Gaastra Zomercollectie 2014

De authenticiteit en de passie schemeren duidelijk door in de zomercollectie van Gaastra. Dit jaar kunnen we ons hart ophalen aan fantastische mode-items als stoere jeansshorts, nautisch geïnspireerde tops en nonchalante vesten. De collectie van Gaastra verrast ons met tijdloze elegantie gecombineerd met sportieve contouren.

 

 

Stijlvol en vrouwelijk

Waar wij natuurlijk vooral in geïnteresseerd zijn is de nieuwe badmodecollectie van Gaastra. Bikini’s en slippers. En wat dacht je van stijlvolle strandhoeden, strandtassen of tunieken? Gaastra heeft het allemaal. De badmode van Gaastra is zoals we Gaastra kennen: Stijlvol, timeless, elegant en passend bij de vrouw van nu.

Mannelijk comfort

Maar, laten we de heren niet vergeten! Ook de heren kunnen dit seizoen genieten van een collectie vol luchtige shirts, prachtige shorts, stoere zwemshorts en comfortabele maar stijlvolle slippers. Want, is dat niet wat we allemaal willen? Comfort gecombineerd met stijl?

 

Eigenwijze kids

En last, but not least, de kids. We mogen onze kids deze zomer aankleden met nonchalante mode.  Stoer, functioneel en stijlvol… Daar gaat het om in de kidscollectie van Gaastra. Mode voor jongens die lekker eigenwijs zijn en weten wat ze willen. 

Winactie

Ben jij helemaal Gaastra minded? Of lijkt het je gewoon leuk je man/vader van je kinderen op Vaderdag te verrassen met een shoptegoed van Gaastra? Laat ons op Facebook weten waarom je graag kans wilt maken op € 70,- Gaastra shoptegoed! Op Vaderdag maken we de winnaar van deze actie bekend (dan kun je altijd zelf nog beslissen of je het shoptegoed cadeau doet, of dat je zelf lekker gaat shoppen).

 

woensdag 4 juni 2014
Esther
Shoptegoed, Gaastra, merk, collectie 2014