Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Fashion Mania bij Wehkamp

Vanaf vandaag tot én met 28 september heeft Wehkamp Fashion Mania. Dit betekent 2 + 1 gratis op de nieuwste collectie, dat klinkt toch geweldig! Er zijn talloze nieuwe en trendy producten uit verschillende categorieën die je met deze actie goedkoop kunt kopen. Je kunt allerlei producten combineren en nog steeds de korting krijgen. Dus heb je een nieuwe winterjas en shawl nodig, maar wil je toch nog een keertje zwemmen deze herfst? Dan kun je gerust deze 3 artikelen met elkaar combineren en hoef je maar voor 2 van de 3 producten te betalen! Dit vinden wij toch wel een héél goede deal! 

Topmerken met topproducten

Er doen wel meer dan 100  verschillende merken mee aan Fashion Mania van Wehkamp, merken zoals Adidas, Mango, Only, Brunotti, G-Star en ga maar door! Spijkerbroeken, winterjassen, rokken, jurken, schoenen, accessoires, badmode, cosmetica en nog veel andere producten zijn erg goedkoop te krijgen tijdens de Fashion Mania. Nu denk je vast ‘o, dit zijn waarschijnlijk producten uit de oude collectie..’, maar dit is dus absoluut niet het geval! De producten uit de Fashion Mania zijn voornamelijk producten uit de nieuwste collectie. Ze zijn supermooi en helemaal in de mode, en.. jij krijgt nu de kans om ze voor een prikje in te slaan! 
 

Ook badmode voor een klein prijsje!

Ook kun je bikini’s van bijvoorbeeld Hunkemöller, Beachwave, Baku, of Speedo in de sale krijgen. Dus ga je nog op vakantie in de herfst of is zwemmen jouw favoriete sport?  Dan zou ik zeker snel een kijkje nemen op Wehkamp om een mooie bikini uit te zoeken tijdens de Fashion Mania. Of een van de afgeprijsde badmode items shoppen. Veel shopplezier! 
 
dinsdag 22 september 2015
Lisa Wolf
Fashion Mania, Wehkamp, korting, nieuwste collectie