Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Een spa momentje voor jezelf in de zomer

Ook in de zomer willen wij als vrouwen graag een heerlijk spa-momentje. Zeker als je heel de dag op het strand gelegen hebt en onder het zand zit. Niets is dan heerlijker dan thuiskomen en onder de douche te stappen. Therme is HET product dat mee moet in de strandtas of koffer op reis, maar ook thuis.

 

Therme staat voor een moment van ontspanning. Je hebt een drukke dag gehad en ’s avonds verlang je naar een momentje rust. Met Therme creëer je in een handomdraai een gevoel van rust en ontspanning in je eigen badkamer. Therme heeft 14 Wereldkuren met allemaal een eigen assortiment producten. De Wereldkuren nemen je mee op reis en laten je intens genieten van traditionele beautyculturen uit verschillende landen, in de vorm van zinnenprikkelende en professionele kuurproducten.

 

Ylang Ylang Shower Satin Therme

Ylang Ylang Shower Satin is een verzorgende, romige douche crème. De exotische sensuele aroma’s van de uit de Filipijnen afkomstige Ylang Ylang en Hibiscus bloemen hebben ontspannende eigenschappen en prikkelen de geest. De Therme Ylang Ylang douche crème is pH-huidneutraal.

 

INGREDIENTS: AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, PEG-4 RAPESEEDAMIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE, PARFUM, BETAINE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, GLYCOL DISTEARATE, LAURETH-4, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, PROPYLENE GLYCOL, HIBISCUS SABDARIFFA FLOWER EXTRACT, SORBITOL, POLYQUATERNIUM-7, CANANGA ODORATA OIL, TETRASODIUM EDTA, BENZYL ALCOHOL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, LACTIC ACID, CI 16035, CI 19140.

 

Wij kochten de bovenstaande douche satin in de sale bij het Kruidvat en dachten daardoor eigenlijk dat die uit het schap ging. Toen wij een kijkje namen op de website zagen wij dat dit niet het geval is. De verpakking ziet er identiek uit als alle andere Therme verpakkingen met enkel en alleen een andere afbeelding. Ylang Ylang is een exotische bloem met een weelderige, sensuele geur die een ontspannende en harmoniserende invloed heeft op alle zintuigen. Wij vinden de geur minder lekker dan onze lievelingsgeur van Hammam maar hij mag er ook zeer zeker zijn.

 

Hammam Shower Gel Therme

Hammam douche gel is gebaseerd op de eeuwenoude Hammam badcultuur met ceder en olijfolie. Cederaroma wordt al eeuwenlang gebruikt ter versterking van het zelfvertrouwen. De olijfolie in deze douche gel reinigt en verzorgt de huid. De Shower Gel in de huid masseren. Daarna afspoelen of de huid met een scrubhandschoen schoon scrubben.

 

INGREDIENTS: AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM, SODIUM CHLORIDE, HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE, GLYCERIN, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, BETAINE, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMITATE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, POLYQUATERNIUM-39, OLEA EUROPAEA OIL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM HYDROXIDE, CI 16035, CI 19140, CI 42051.

 

Een Hammam is een Oosterse badruimte met stoom en mysterieus geurende oliën, baden is hier tot ware kunst verheven en bestaat uit een eeuwenoud traditioneel reinigingsritueel voor zowel lichaam als geest. Therme Skincare vertaalt deze Oosterse ervaring in intensief reinigende en optimaal verzorgende producten. De Therme Hammam-producten zijn fris en zoet en bevatten Cederhout, pure Olijfolie en Oosterse kruiden. 

 

Prijzen: Hammam Shower Gel €4,59

Ylang Ylang Shower Satin €4,59

 

 

vrijdag 7 juli 2017
Jhemyla
spa, moment, therme