Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De populairste bikini merken op zwemkleding.nl

Dat je op zwemkleding.nl moet zijn als je op zoek bent naar een bikini weet je waarschijnlijk al, anders was je hier natuurlijk niet! Fijn dat je er bent trouwens! Wij verzamelen hier op 1 website álle aanbieders van zwemkleding en dat is reuuuuzehandig voor jou, want zo heb je álle bikini’s van het web heel overzichtelijk op 1 plek waar je naar hartenlust kunt filteren op kleur, merk, soort en ga zo maar door. En als je ons ook nog eens volgt op Facebook zal je niet zo snel meer een chille aanbieding missen. Juist omdat wij altijd op de hoogte zijn van alle bikini trends en nieuwe collecties en we ons wel de specialist van de bikini mogen noemen, weten wij als geen ander welke merken bikini’s op dit moment populair zijn. Erg leuk om te zien, want het levert massa’s inspiratie op. Kijk je mee?
 

de-5-populairste-bikini-merken-op-zwemkleding.nl

Lascana

Let your beauty shine in een Lascana bikini! Je bent niet de enige die bezwijkt voor een beugelbikini of bandeaubikini van Lascana, het merk is immens populair en het merk verleidt iedere vrouw om haar schoonheid en sensualiteit te accentueren met een prachtig zwemoutfit die je vrouwelijke vormen prachtig tot hun recht laten komen. Op dit moment zijn Beugelbikini Patricia, Bandeau bikini in maritieme look, de balconettebikini, de bikini - blue/turquoise en het bikinibroekje met steunend voorpand de absolute must-haves. 
 


Seafolly

Seafolly

Seafolly staat bekend om haar super vrouwelijke ontwerpen, vrolijke kleuren en trendy dessins. Het merk behoort tot één van de best verkochte badmode merken in de wereld en ook bij ons zien we dat terug. De bikinitopjes en broekjes van Seafolly vliegen de winkels uit. Wat zo leuk is aan dit merk is dat je eindeloos kunt combineren en waarschijnlijk zijn daardoor de egale zwarte items zo populair. Ze zijn fantastisch te mix and matchen met een vrolijk topje of broekje. Populair zijn de Wrap bandeau bikinitop met haltersluiting, de Tropic Coast bandeau bikinitop, de voorgevormde bikinitop black waarbij je de bandjes op verschillende manieren kunt dragen, de sportieve Active high neck bikinitop en de Seafolly halter bikinitop met prachtige striksluiting.
 

 

Luli Fama

Luli Fama

Dit merk herken je aan haar vernieuwende stijlen en exotisch invloeden en de hoge kwaliteit van de producten. Je vindt bij Luli Fama “wavey” gestikte triangelbikini topjes, bandeaus en push-up tops en de kenmerkende geplooide broekjes die voor elke vrouw de perfecte derrière creëert. Luli Fama badmode staat voor tijdloze modellen, intense kleuren en de samenvloeiing van onschuld en verleiding. De top 5 van dit merk zijn de trendy halter top met hoge nek genaamd ‘’Lil Gem’’, de voorgevormde top voor een super push-up effect uitgevoerd in een print met veren en bloemen in de kleuren aquamarine (blauwgroen), roze, perzik en zwart, een prachtige effen bikini in de kleur koraalroze met macramé en franjes genaamd ‘’Heart of a Hippie’’, de taupe kleurige bikini halter ''Heart of a Hippie'' en tot slot de bandeau bikini ‘’Secrets in the Sand’’.
 


Phax

Phax

Phax staat voor jong en eigentijds, trendy en kleurrijk. De collecties zijn zo veelzijdig en vol verschillende stijlen dat elke vrouw hier wel een mooie bikini kan vinden. Zo zijn op dit moment de exotische Phax bikini’s erg in trek. Wie kan nou de bandeaubikini met borduursels uitgevoerd in een bloemenprint weerstaan? Of de gedraaide bandeaubikini uitgevoerd in een turquoise luipaardprint? Veel verkocht worden ook de bandeautop in een felle Neon Oranje effen kleur met ruches, de beugeltop uitgevoerd in een prachtige bloemenprint genaamd ‘’Peppermint Tan’’’en voel je een Godin in de halter bikini met Ring van Phax. Wauwie!

 

 

Bikini bestellen

Heb je door het zien van al dit moois een bikini op het oog? Scroll dan eens naar onderen, daar staan ze nog eens allemaal op een rijtje en kan je ze met 1 druk op de knop bestellen!

 
maandag 19 december 2016
Roos
bikini, populair, merken