Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De meest bizarre en leukste waterglijbanen

Ga jij ook zo graag van de waterglijbaan als je naar het zwembad gaat? Het is altijd fun om samen met je vriendinnen keer op keer die trap op te klimmen om weer lekker naar beneden te roetsjen en met een grote plons in het water terecht te komen. Maar best wel awkward is het als je bikini bovenstukje zich verplaatst tijdens het glijden of je broekje een paar centimeter naar beneden zakt. Het is daarom voor waterglijbaanliefhebbers van groot belang dat je een bikini uitzoekt die goed blijft zitten. Wij hebben tips en ontzettend leuke filmpjes voor je!

 


Bikini's die goed blijven zitten

We hebben filmpjes gevonden, waarin je de meest extreme waterglijbanen van de wereld kunt zien, maar ook een filmpje van de 10 leukste en indrukwekkendste glijbanen van de wereld. In de filmpjes hierboven en onder glij je virtueel mee en kan je veilig vanaf de bank meekijken (al lijkt het wel bijna alsof je zelf meeglijdt!), want toegegeven, sommigen zijn echt bizar en best wel scary. Aan de andere kant zou ik persoonlijk dolgraag eens in 1 van die leuke willen, die met die lichtjes bijvoorbeeld!  Kijk je mee? En als je uitgekeken bent, scroll dan nog even naar onderen voor tips voor mooie stevige bikini’s die gegarandeerd goed blijven zitten in dit soort extreme omstandigheden.

 

 

 

Tips voor stevige bikini's die niet snel slijten

Zoals je dus wel begrijpt, zal je als vrouw die wel van beweging houdt, een goedzittende bikinitop en bikinibroek nodig hebben. Ideaal is als die nauw aansluiten op de huid, al zal een stevige brede elastieken band zijn werk ook goed doen in situaties waarin het water hard langs je lichaam stroomt. Je kunt zoeken tussen de sportieve bikini's zoals je die in de betere sportzaken kunt krijgen waarbij al rekening gehouden is dat de stof goed aansluit op je lichaam zodat de wrijving minimaal is, maar je kunt ook gewoon tussen de zwemkleding van bijvoorbeeld OTTO of Wehkamp kijken want ook daar vind je kwalitatief goede badmode die tegen een stootje (en veel wrijving) kan. Let's have a look!

Slijtvaste bikinibroekjes en tops

Een stevig zittende bikini die ook nog eens lekker zit, is een bikini die brede bandjes heeft bij zowel de taille als bij de bovenstukjes (schouders). Kies voor een bovenstukje met beugel voor comfort en de absolute zekerheid dat je top op zijn plek blijft zitten bij welke waterbaan of welke sprong in het diepe dan ook. Je hebt verschillende halter bikini's, bandeau bikini's en tankini's voorzien van stevige beugels in het bovenstukje. Heeft het setje geen bijbehorende slip met stevig elastiek, dan kan je tegenwoordig gewoon een geschikt los broekje erbij uitzoeken die mooi met je bovenstukje mixt and matched! Kan je lekker combineren met alle setjes die je in huis hebt.


   

 
Voor meer mooie beugelbikini's en stevige broekjes scroll je naar onderen waar ze allemaal bij elkaar zijn gezet. Zit er iets bij wat je mooi vindt, dan klik je eenvoudig op de afbeelding zodat je de aankoop binnen een paar minuten kunt afronden en je misschien morgen al happy de peppie de postbode kunt afwachten!

 
 
 
 
 
woensdag 6 september 2017
Roos
stevige bikini, waterglijbanen, glijbaan, tips