Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Beachwave, merk van de maand!

Deze maand is het merk van de maand Beachwave. Beachwave is een eigen merk van de Wehkamp. Dit merk heeft een zeer ruim assortiment aan badmode voor vrouwen en meisjes. Zij verkopen trendy en, natuurlijk ook belangrijk, betaalbare bikini’s, badpakken en vele strandjurkjes, rokjes en vrouwelijke shorts.

Uitgebreide collectie

Het zeer ruime assortiment van Beachwave bestaat niet alleen uit bikini’s en badpakken, maar ook uit de steeds populair wordende tankini’s, strandjurkjes en hipsterbroekjes. Deze trendy badmode bestaat uit onder andere gewoon effen kleuren, maar ook felle kleuren en vrolijke prints. Voor ieder wat wils. Wij van Zwemkleding.nl zijn niet bang dat u niets kan vinden! Door het brede assortiment is er wel een bikini of badpak wat past bij uw eigen stijl en persoonlijkheid.


Mix je eigen bikini

Wat ook handig is, de badmode van Beachwave heeft voor alle lichamen passende badmode. Hierdoor zit de badkleding perfect en comfortabel. Dat komt ook door het feit dat je bij Beachwave je eigen bikini kan samenstellen. Bij Beachwave kun je namelijk het topje en het broekje los van elkaar kopen. Dit is voor iedere dame erg handig! Zo heb je nooit meer het probleem dat het topje of het broekje te groot is vergeleken bij het andere bikinistuk.


Ben jij geïnteresseerd geraakt in de badkleding van dit merk? Hieronder staat voor jou de leukste badmode gesorteerd. Door de verschillende stijlen die Beachwave hanteert, verzekeren wij van Zwemkleding.nl jou dat jij een mooie bikini kan vinden in jouw maat voor de beste prijs. Met deze goede prijs-kwaliteitsverhouding badkleding kun jij jouw vakantie extra mooi inluiden. Shop nu jouw favoriete Beachwave beachoutfit!


zaterdag 13 juli 2013
Lisa
bikini, badpak, Beachwave, Wehkamp