Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Bandeaubikini's voor girls

Kleine of grote meiden, stoere of schattige meiden, binnenspelen of buitenspelen meiden: elk meisje verdient een perfecte bikini die bij haar past. En terwijl de collecties voor de mama’s bestaan uit veel verschillende soorten bikini’s, waaronder de geliefde bandeaubikini, bestaat de collectie voor jonge meiden uit stoere, schattige, maar vooral hele leuke bikini’s. Verschillende soorten, met als nieuwkomer: de bandeaubikini, net als mama: een echte mini me!

 

Voor iedere stijl

De collecties voor de zomer van 2014 stromen de winkels binnen. Voor de jonge meiden is er in ieder geval genoeg keuze! De absolute musthave voor deze zomer is de bandeaubikini. Een bandeaubikini is een bikini die, de naam zegt het al, je als een band moet dragen. De bandeuabikini is enorm stijlvol en in bijna iedere stijl te krijgen!

 

 

Stoere chick

Is jouw meid een stoere chick? Ga dan voor een stoere bikini die goed bij de persoonlijkheid van je dochter past. Een toffe print of hele felle kleuren (of misschien zelfs een combi van de twee!) doet al wonderen. Voor de extreem edgy girls: al gedacht aan het combineren van twee verschillende prints? Heel erg cool!

 

Girly girl

Ook de schattige meiden worden niet vergeten in de collecties. Een girly girl moet er stijlvol, maar vooral heel lief uitzien. Kies voor een schattige bandeaubikini met ruches, strikjes en vooral heel veel roze. Mix verschillende tinten roze is een liefelijke bloemenprint. Combineer deze met een stijlvol kralenarmbandje en ze is klaar voor een dagje strandhangen met mama!

 

Stylish fringe

Heb jij een superstylish en modebewuste dochter, tegen wie je altijd moet zeggen dat ze zich een beetje in moet houden met haar kledingkeuzes? Deze zomer mag ze stralen op het strand met de fantastisch fashionable fringebikini's! In coole felle kleurtjes, of juist in zacht pastel wat we deze zomer ook veel zien.

 

Perfect bandeau

Met de nieuwste zomercollecties voor girls kan jouw dochter er fantastisch uitzien op het strand! Zwemkleding.nl heeft voor jou altijd de leukste badmode paraat. Wist je dat de nieuwe website hele makkelijke zoekfuncties heeft? Zo zoek je makkelijk en snel de perfecte bandeaubikini voor jou en je dochter uit!

 

maandag 10 maart 2014
Esther
Bandeaubikini, trend, 2014, meiden