Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Tips om veilig te kunnen ijsduiken

We gaan weer richting met de hoop dat er veel ijs komt. We kunnen dan namelijk weer prachtig schaatsen op alle meren en kanalen in Nederland, maar heb je wel eens gedacht om te gaan ijsduiken? Dat kan namelijk heel erg leuk zijn, maar ook zeker gevaarlijk. Wil jij nou weten hoe je veilig kan ijsduiken? Lees dan verder.

Tips om je badjas mooi te houden

Het is toch heerlijk om in de ochtend een heerlijke douche te nemen en dan de rest van de ochtend heerlijk in je badjas te dragen. Toch zijn nog heel erg veel mensen onzeker over de manier hoe ze hun welgeliefde badjas nou mooi houden. Wil jij nou weten hoe jij je badjas mooi kan houden? Lees dan verder.

De checklist voor een prachtige kanotocht

Ben jij je aan het voorbereiden op de mooiste kanotocht van je leven of ga je voor het eerst kanoën en weet je niet wat je allemaal mee moet nemen? Geen probleem, wij helpen je. Wij hebben een checklist gemaakt met dingen die jij absoluut niet mag vergeten voor je kanotocht. Je leest het hier.

Tips voor een dagje naar het strand

We weten allemaal wel hoeveel stranden we hebben in Nederland. Daarnaast weten we ook wel hoe heerlijke het kan zijn om samen met je gezin of met je vrienden een heerlijk dagje op het strand door te brengen, maar wat ben je eigenlijk allemaal nodig om het een geslaagde dag te maken? Dat lees je hier.

Tips voor het zwemmen van baantjes

Zwemmen is natuurlijk heel erg leuk en goed voor je lichaam. In Nederland ligt het percentage kinderen met een zwemdiploma dan ook heel erg hoog. Toch zie je wanneer je ouder wordt dat je niet meer zoveel gaat zwemmen dan toen jonger was. Maar hoe kan je eigenlijk goed baantje zwemmen? Dat lees je hier.

 

Goede voorbereidingen voor de Nieuwjaarsduik

Wil jij het nieuwe jaar goed gaan beginnen en ben je van plan om mee te doen aan een Nieuwjaarsduik? Dan is het wel belangrijk dat je je goed gaat voorbereiden, maar hoe doe je dat precies? Dat lees je hier.