Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

10 interessante webshops tijdens Black Friday

Waarschijnlijk staat die ene dure bikini al maanden op je wishlist. Dan niet te beginnen over die leuke zwembroek met dat hoge prijskaartje voor je partner. Op Black Friday scoor je deze leuke zwemitems met korting. Ja, we hebben het over Black Friday. 

Badkleding en accessoires combineren als een pro

Ontdek hoe je je badkleding kunt omtoveren tot een stijlvolle strandlook door slimme combinaties te maken met trendy accessoires zoals strandtassen en slippers.  Lees verder voor inspirerende tips en ideeën om je strandoutfit naar een hoger niveau te tillen.

6 redenen waarom zwemmen zo gezond is

Duik in de wereld van zwemmen en ontdek waarom deze activiteit veel meer te bieden heeft dan alleen verkoeling op een warme dag. Zwemmen staat bekend om zijn veelzijdigheid en positieve effecten op de gezondheid, ongeacht je leeftijd of fitnessniveau. Hier zijn 6 redenen waarom zwemmen een fantastische keuze is voor zowel de geest als het lichaam.

Witte badkleding die doorschijnt? 8 tips!

De zomer is in volle gang en dat betekent tijd voor zon, zee en strand! Witte badkleding is tijdloos en elegant, maar het kan soms uitdagend zijn om het zelfverzekerd te dragen omdat het soms doorschijnt. Maak je echter geen zorgen, want in dit artikel delen we een reeks waardevolle tips en trucs om je witte badkleding met flair te rocken zonder ongewenst doorschijnend drama.

Je nieuwe bikini wassen voordat je hem draagt?

Je hebt eindelijk de perfecte nieuwe bikini gevonden en kunt nit eachten om hem aan te trekken. Maar wacht even, voordat je je nieuwe aanwinst meteen aantrekt, is er een belangrijke vraag: moet je je nieuwe bikini wassen voordat je hem draagt? Lees hier wat je het beste kunt doen. 

Kies jouw ideale bikini bovenstukje

Ontdek de ideale bikini bovenstukjes die perfect passen bij jouw figuur en stijl. Lees onze tips om te kiezen welke bovenstukjes geschikt zijn voor verschillende borsttypes en lichaamsvormen. Waar moet je op letten bij het kopen van een bikini?