Kies Prijzen
Kies Model
Kies Kleuren
Kies Geslacht
Kies Winkels
Kies Maten
wis filters
32114 producten gevonden
sorteer op:
Filters

Wonderland bikini

Wonderland is een eigen merk van de bekende webshop Nelly.com. Wonderland is een lijn met sexy lingerie en elegante badmode. Met inspiratie opgedaan uit de laatste trends is Wonderland een geliefd en trendy merk onder de echte modeliefhebsters en trendbewuste vrouwen. Wonderland is alleen maar verkrijgbaar via Nelly.com. 

 

Achtergrond Wonderland

Nelly.com is in 2004 opgericht in Zweden. Het is een internetwinkel die zich richt op mode en schoonheidsproducten. Het trendy en brede assortiment omvat meer dan 800 verschillende merken en de doelgroep is vooral mannen en vrouwen tussen de 18 en 35 jaar oud. Nelly.com wordt gekenmerkt door de verkoop van zowel bekende merken, als unieke, eigen producten. Nelly heeft verschillende eigen merken om unieke producten aan te kunnen bieden. Wonderland is een van de eigen merken die een collectie unieke, eigen producten bevat. 
 
 

Uitdagende lingerie

De lingerielijn van Wonderland bevat veel romantisch kant en mooie details. Felle kleuren worden afgewisseld met stijlvol zwart en verschillende modellen BH's en slips worden op een elegante wijze gepresenteerd. De lingeriecollectie is er voor de onafhankelijke, sexy vrouw die er elegant en sensueel uit wil zien in lingerie. De badmode van Wonderland sluit volledig aan op de laatste trends. Ruches, kant, felle kleuren, alles komt voorbij bij een Wonderland bikini.
 

Trendy bikini's

De badmode collectie bevat geweldig leuke bikini's die aansluiten bij verschillende stijlen. De elegante bandeau-bikini overheerst  in de collectie, dit model is dan ook in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Maar natuurlijk kunnen de triangel- en beugelbikini niet ontbreken binnen een trendy badmode collectie. Opvallend aan de badmode collectie van Wonderland is dat de felle kleuren en egale tinten overheersen. Een enkele vrolijke print maken het geheel compleet. Er is voor iedereen wel een mooie Wonderland bikini.

 
Wonderland houdt het simpel en elegant met bikini's in egale kleuren. Elke bikini heeft haar eigen, speciale details wat het model uniek maakt en onderscheidend van de ander. Een enkele dieren- of bloemenprint maakt de collectie uitdagend en afwisselend. Welk ontwerp je ook kiest, Wonderland zorgt ervoor dat elke vrouw er aantrekkelijk en elegant uit ziet! De bikini's zijn vaak eenvoudig maar aantrekkelijk, zonder veel poespas eromheen. De aantrekkelijke prijs maken de Wonderland bikini toegankelijk voor iedereen.