Kies Prijzen
Kies Model
Kies Kleuren
Kies Geslacht
Kies Winkels
Kies Maten
wis filters
34226 producten gevonden
sorteer op:
Filters

Panos Emporio

Panos Emperio bikini

De Panos Emperio bikini is een vrouwelijke, stijlvolle bikini. De bikini’s zijn van zeer goede kwaliteit maar eveneens zeer goed betaalbaar. De pasmaat van de Panos Emperio zwemkleding is perfect, de stoffen die gebruikt worden zijn van zo’n goede kwaliteit, dat het altijd goed zal aansluiten bij uw lichaam. Of de stof nu nat of droog is, altijd zal het natuurlijk en stijlvol aanvoelen. Wat kenmerkend is voor de Panos Emperio bikini, is dat veel van de slips een hoge taille hebben. De bikinislip eindigt dus vlak onder de navel. Op deze manier kun je kiezen welk model goed bij jouw lichaam past. Er zijn natuurlijk ook bikini’s die een reguliere slip hebben, die ter hoogte van de heupen eindigt. Voor iedere vrouw, die stijlvol en zelfbewust in haar bikini wil verschijnen, is er een passende Panos Emperio bikini.

Panos Emporio

Panos Emporio is het grootste modehuis in Scandinavië, gespecialiseerd in badmode en accessoires. In 1986 is dit grote bedrijf opgericht door Panos Papadopoulos, dat kleding ontwikkelt dat innovatief is, altijd een uitgesproken disign zal hebben, dat stijl, kwaliteit en individualiteit ademt. Panos Emporio combineert eenvoud en verfijnde strakke lijnen met een uitstekende kwaliteit en pasvorm. Dit heeft ervoor gezorgd dat het merk zeer vast klantenbestand heeft, dat bestaat uit toegewijde volgelingen. Deze klanten komen uit de hele wereld, verschillende Hollywood-sterren zweren bij Panos Emporio zwemkleding, maar ook wereldberoemde atleten en royalty’s kun je vinden in de badmode van Panos Emporio.
Internationaal

 

In meer dan 30 landen, via meer dan tweeduizend winkels wordt de badmode van Panos Emporio verkocht, verdeeld over 4 continenten. Deze winkels bevatten luxe afdelingen en bijvoorbeeld topsport afdelingen. Daarnaast zijn er geselecteerde lingerie winkels, vooraanstaande kinderkleding winkels en ook zijn er op het vliegveld belastingvrije winkels van Panos Emporio te vinden.

Stijl en Kwaliteit

De Panos Emporio stijl mengt een klassieke couture met een eigentijdse rand. Op deze manier wordt strandmode voor slimme en zelfbewuste individuen met gevoel voor oog, luxe en kwaliteit gemaakt. De kleding van Panos Emporio is voor mensen die hun persoonlijkheid, levensvreugde en sensualiteit willen uitstralen. Het design van Panos Emporio respecteert het menselijk lichaam, de materialen en het maatwerk is van zeer hoog niveau. De meest mooie stoffen, helderste of juist meest zachte kleuren worden gebruikt.