Prijzen

Ben je op zoek naar een bikini waarin je lichaam volledig tot zijn recht komt? Een bikini waarin je je goed voelt en die ook nog eens heerlijk zit? Bekijk dan eens de blauwe push-up bikini’s op Zwemkleding.nl. De kleur blauw is zonder twijfel een krachtige kleur te noemen. Omdat wij push-up bikini’s in de meest uiteenlopende kleuren blauw aanbieden, kunnen alles dames bij ons slagen. De push-up bikini heeft bijna altijd een topje met een beugel. De push-up bikini zorgt ervoor dat je borsten beter uitkomen en soms iets groter lijken. Bovendien geeft de push-up bikini stevigheid aan je boezem. Als je kiest voor een push-up bikini in de kleur blauw, weet je zeker dat je jouw bikini altijd kunt combineren. Blauw is namelijk een ‘makkelijke’ kleur die overal bij past. Zwemkleding.nl helpt dames graag bij hun zoektocht naar de perfecte blauwe push-up bikini.

Kies Prijzen
Kies Model
Kies Merken
Kies Kleuren
Kies Winkels
Kies Maten
wis filters
100 producten gevonden
sorteer op:
  Op Zwemkleding.nl vind je 334 badmode merken, waaronder
  • Sapph badmode
  • Speedo badmode
  • Adidas badpakken
  • Seafolly
  • Lascana badmode
  • Sunflair badmode
  • Beachwave badmode
  • Esprit badmode
  • Protest bikini
  • Cyell badmode
  Alle merken

  Voordelen van de blauwe push-up bikini

  Niet alle blauwe push-up bikini’s lijken op elkaar. De ene is donker blauw, de andere fel blauw en er zijn natuurlijk ook blauwe push-up bikini’s met een motief of streepje. Blauw is een veelzijdige kleur die overal bij past. Wil je jouw push-up bikini combineren met een zwart, wit of bijvoorbeeld geel strandjurkje? Dankzij de kleur blauw kan het allemaal. Een groot voordeel van de push-up bikini is dat hij extra volume geeft aan je borsten. De blauwe push-up bikini is dan ook erg gewild bij dames met een iets kleinere boezem. Dankzij het stevige topje krijgen je borsten ook automatisch meer steun. De blauwe push-up bikini geeft veel dames net dat beetje extra zekerheid dat ze zo graag willen op het strand of bij het zwembad.

   

  Sorteer de blauwe push-up bikini op maat, merk en prijs

  Zoek jij een blauwe push-up bikini? Geef dit dan direct aan via de zoekmachine van Zwemkleding.nl. Datzelfde geldt voor jouw maat. Zo weet je zeker dat alleen de blauwe push-up bikini’s getoond worden die jou passen. Het is ook mogelijk om op een bepaald merk te zoeken en om het maximale bedrag aan te geven dat jij wilt uitgeven aan jouw blauwe push-up bikini. Benieuwd welke bikini’s aan jouw wensen voldoen? Start dan meteen met zoeken.

   

  Tip: Ben je trots op je bruine teint en wil je die benadrukken? Ga dan voor een fel blauwe push-up bikini. De kleur geeft je bruine teint een extra boost zodat deze meer opvalt. 

  The most beautiful boobs..zwemkleding met steun!

  Tevreden zijn wij vrouwen bijna nooit over wat de natuur ons gegeven heeft. Heeft je vriendin cup F waar je wel eens een jaloerse blik op werpt, diezelfde vriendin droomt juist weer van borsten met de kleine cupmaat die jij hebt. Toch hebben we wel 1ding gemeen en dat is dat we géén hangende borsten willen. Gelukkig zijn er oplossingen genoeg om je decolleté een waanzinnige boost te geven. Juist in zwemkleding-land! Je hebt de meest fantastische bikinitops, zwempakken en tankini’s met push-ups en beugels die je buste prachtig uit doen komen.

  donderdag 30 maart 2017

  Badmodewijzer

  Er bestaan zoals je misschien wel weet vier verschillende soorten figuren. In de modewereld zeggen experts al jaren dat het belangrijk is om goed naar jouw figuur te kijken. Dit is erg belangrijk want als je goed naar je lichaam kijkt dan kun je jouw sterkte punten benadrukken, maar zwakkere punten verdoezelen. Zwemkleding heeft speciaal voor jou de vier soorten body types op een rij gezet met daarbij de geschikte bikini voor jou!

  donderdag 28 april 2016

  In 8 weken bikiniproof

  De zon krijgt al wat meer kracht en de bikini’s en badpakken lonken alweer vanuit de etalages en webshops. Nu we richting de zomer gaan voel ik tegelijkertijd fladderende vlindertjes van blijdschap in mijn buik, maar toch zit er ook een vervelende steen in mijn maag. Waarom? Omdat er toch echt nog wel wat af moet rondom mijn buikje. 
  zondag 17 april 2016