Prijzen

Ben je op zoek naar een bikini waarin je lichaam volledig tot zijn recht komt? Een bikini waarin je je goed voelt en die ook nog eens heerlijk zit? Bekijk dan eens de blauwe push-up bikini’s op Zwemkleding.nl. De kleur blauw is zonder twijfel een krachtige kleur te noemen. Omdat wij push-up bikini’s in de meest uiteenlopende kleuren blauw aanbieden, kunnen alles dames bij ons slagen. De push-up bikini heeft bijna altijd een topje met een beugel. De push-up bikini zorgt ervoor dat je borsten beter uitkomen en soms iets groter lijken. Bovendien geeft de push-up bikini stevigheid aan je boezem. Als je kiest voor een push-up bikini in de kleur blauw, weet je zeker dat je jouw bikini altijd kunt combineren. Blauw is namelijk een ‘makkelijke’ kleur die overal bij past. Zwemkleding.nl helpt dames graag bij hun zoektocht naar de perfecte blauwe push-up bikini.

Kies Prijzen
Kies Model
Kies Merken
Kies Kleuren
Kies Winkels
Kies Maten
wis filters
67 producten gevonden
sorteer op:
Op Zwemkleding.nl vind je 334 badmode merken, waaronder
  • Sapph badmode
  • Speedo badmode
  • Adidas badpakken
  • Seafolly
  • Beachwave badmode
  • Sunflair badmode
  • Lascana badmode
  • Esprit badmode
  • Protest bikini
  • Cyell badmode
Alle merken

Voordelen van de blauwe push-up bikini

Niet alle blauwe push-up bikini’s lijken op elkaar. De ene is donker blauw, de andere fel blauw en er zijn natuurlijk ook blauwe push-up bikini’s met een motief of streepje. Blauw is een veelzijdige kleur die overal bij past. Wil je jouw push-up bikini combineren met een zwart, wit of bijvoorbeeld geel strandjurkje? Dankzij de kleur blauw kan het allemaal. Een groot voordeel van de push-up bikini is dat hij extra volume geeft aan je borsten. De blauwe push-up bikini is dan ook erg gewild bij dames met een iets kleinere boezem. Dankzij het stevige topje krijgen je borsten ook automatisch meer steun. De blauwe push-up bikini geeft veel dames net dat beetje extra zekerheid dat ze zo graag willen op het strand of bij het zwembad.

 

Sorteer de blauwe push-up bikini op maat, merk en prijs

Zoek jij een blauwe push-up bikini? Geef dit dan direct aan via de zoekmachine van Zwemkleding.nl. Datzelfde geldt voor jouw maat. Zo weet je zeker dat alleen de blauwe push-up bikini’s getoond worden die jou passen. Het is ook mogelijk om op een bepaald merk te zoeken en om het maximale bedrag aan te geven dat jij wilt uitgeven aan jouw blauwe push-up bikini. Benieuwd welke bikini’s aan jouw wensen voldoen? Start dan meteen met zoeken.

 

Tip: Ben je trots op je bruine teint en wil je die benadrukken? Ga dan voor een fel blauwe push-up bikini. De kleur geeft je bruine teint een extra boost zodat deze meer opvalt. 

Badmodewijzer

Er bestaan zoals je misschien wel weet vier verschillende soorten figuren. In de modewereld zeggen experts al jaren dat het belangrijk is om goed naar jouw figuur te kijken. Dit is erg belangrijk want als je goed naar je lichaam kijkt dan kun je jouw sterkte punten benadrukken, maar zwakkere punten verdoezelen. Zwemkleding heeft speciaal voor jou de vier soorten body types op een rij gezet met daarbij de geschikte bikini voor jou!

donderdag 28 april 2016

In 8 weken bikiniproof

De zon krijgt al wat meer kracht en de bikini’s en badpakken lonken alweer vanuit de etalages en webshops. Nu we richting de zomer gaan voel ik tegelijkertijd fladderende vlindertjes van blijdschap in mijn buik, maar toch zit er ook een vervelende steen in mijn maag. Waarom? Omdat er toch echt nog wel wat af moet rondom mijn buikje. 
zondag 17 april 2016

Beugelbikini vs push-up bikini

Van een beugelbikini en een push-up bikini hebben we allemaal wel eens gehoord, maar niet altijd zijn de voordelen duidelijk van de ene ten opzichte van de ander. Kan je met een kleine cupmaat ook kiezen voor een beugelbikini en wanneer kies je dan voor een push-up bikini? Het zou fijn zijn als alle voordelen eens op een rijtje staan, toch? Wellicht dat dit blog je een beetje duidelijkheid kan verschaffen!

zaterdag 16 april 2016