Kies Prijzen
Kies Winkels
Kies Geslacht
Kies Kleuren
Kies Merken
Kies Maten
wis filters
2 producten gevonden
sorteer op:
  Op Zwemkleding.nl vind je 333 badmode merken, waaronder
  • Sapph badmode
  • Speedo badmode
  • Adidas badpakken
  • Seafolly
  • Lascana badmode
  • Sunflair badmode
  • Beachwave badmode
  • Esprit badmode
  • Protest bikini
  • Cyell badmode
  Alle merken

  Zonnebrillen voor de allerkleinsten!

  Zonnebrillen zien er niet alleen heel modieus en super schattig uit, maar beschermen ook nog eens de prachtige ogen van een baby. Volgens een onderzoek, dat is uitgevoerd door kinderartsen, hebben baby's en kinderen tot de leeftijd van tien jaar een verhoogd risico op beschadiging van het hoornvlies van het oog door schadelijke UV-stralen. Dit komt omdat kinderen in deze leeftijd enorm groeien en daardoor zijn de ogen extra gevoelig voor zonlicht.

   

  Zonnebrillen combineren

  Zonnebrillen zijn daarom enorm handig tijdens de zonnige dagen. Zoals je net hebt kunnen lezen, beschermen zonnebrillen de ogen van het kind. Bovendien zien zonnebrillen er super schattig uit bij een baby. Het maakt ook in één keer de outfit helemaal af! En daarnaast, zonnebrillen zijn er in zoveel verschillende vormen! Hierdoor kun je bij elke baby-outfit een andere zonnebril combineren en daarbij is het ook wel eens leuk voor een afwisseling.

  Zonnebrillen met hoofdband

  Sommige zonnebrillen voor de allerkleinsten hebben een verstelbare hoofdband van elastisch neopreen. Dit is erg handig, want zo raak je niet snel de zonnebril kwijt en bovendien blijft de zonnebril goed vastzitten op het hoofdje van je kind. Wil jij ook zo'n handige zonnebril aanschaffen? Neem dan snel een kijkje op onze website!

  Zwemmen met je baby of peuter

  Ben je vader of moeder, oom of tante, opa of oma..dan heb je vast wel ervaring met zwemmen met een baby of een peuter.  Dan heb je ook ervaren dat het even een gehannes is om weg te komen, want je moet toch aan meer dingen denken dan wanneer je met volwassenen gaat zwemmen, maar je weet vast ook dat niets zo leuk is als zwemmen met een enthousiast kindje dat geniet van het water.  Het is nu eenmaal even organiseren, maar met onderstaande tips en weetjes maken we het je alvast een stuk makkelijker.

  vrijdag 13 januari 2017

  Zwemkleding voor de allerkleinste

  De zomer komt er weer aan en dat betekent nieuwe zwemkleding. Niet alleen voor u of voor uw man maar ook voor de allerkleinste. Zwemkleding.nl biedt de leukste en vrolijkste zwemkleding voor jong en wat ouder. 

   

  woensdag 20 mei 2015

  Zonnen

  Wat een heerlijk weer was het vandaag! Veel mensen die vandaag een vrije dag hadden, genoten in de tuin van de zon, zaten gezellig op het terras of gingen ontspannend een dagje naar het strand. Vandaag kon het allemaal, want de zon scheen heerlijk op onze gezicht!

  vrijdag 15 mei 2015